Caute....chcela by som mojmu priatelovi vyfajcit ale mam blok po tom co mi povedal ze LEN JEDINA z neviem kolkych bab ho dobre vyfajcila..(predtym som to robila byvalemu vkuse aj ma to bavilobavi) lenze teraz po tomto jeho vyroku sa bojim ze ma bude moc hodnotit...dokonca ked uz som sa raz odhodlala tak mi potom len neskor povedal ze mam "plytke ustocka" a odvtedy to uz vobec nerobim ani som to nedorobila ale vadi mi to a vidim ze aj jemu tak ale mal si premyslet co mi povie...a robila som to tak jak vzdy predtym byvalemu ale neviem ci nechce nahodou to aby som si ho strcila az uplne hlboko do hrdla.Ja by som to aj urobila ale bojim sa ze na napne abo sa povraciam...vzdy to robim hlboko ale nie do hrdla ..tak poradte prosim jak by som mu to mala spravit ,nejaku techniku,lebo uz si neviem rady...a hlavne ako sa odhodlat po tych jeho reciach.
FAJKA
daj si www.lekcesexu.cz a kup si tam video kde oralny sex ucia vsak uvidis
Dakujem za rady :) a to s nehrablickovanim mi je jasne tak zle som to ani nikdy nerobila..no a praveze toto vsetko (o tom aka bola ta jedna dobra)mi hovoril ked sme este spolu nic nemali.Ked to len zacinalo kvazi.A teraz ked sme uz spolu som si na to spomenla a mi to beha stale hlavou..praveze to vyzera ze to so mnou mysli vazne...chova sa ku mne naozaj pekne a dava mi najavo ze ma lubi a vsetko len uz nevymazem to co mi povedal vtedy.Tiez si myslim ze by mi to mal povedat normalnym sposobom ako to ma rad ale vtedy ked som sa pokusila mi povedal len ze takto to nema rad ale jak to ma rad uz nepovedal a teraz to vyzera u nas ako tabu.Asi mi neostava nic ine len sa s nim o tom normalne otvorene porozpravat konecne..
neboj sa v prvom rade. uz len z principu ze ta to bavi tak nemas mat preco zabrany. a co sa tyka dakej rady, tak pokus sa uplne bez zubov ist, proste nehrablickovat a skus aj urobit podtlak ked ho mas v ustach :). drzim palce
Tiez mam podobny nazor ako sa tu pise predomnou, ak ta ma rad tak fajka od teba bude najlepsia...a ak sa mu nahodou na tom nieco nepaci, alebo ma radsej nejaku inu techniku tak ti to ma povedat normalnym sposobom ako to chce....a uz vobec by som svojmu partnerovi nehovorila ze mi niekto nieco spravil lepsie ako on....teda pokial by to nebolo totalne nemehlo....
Ale podla toho co pises, akym stylom ti to povedal mi to pride ze mu na tebe moc nezalezi a zalezi mu skor na tom co je v posteli...
Jedno prislovie hovori:
Najlepsi kuchar je: hlad.
Nerob mu to dlhsiu dobu a uvidis, ako sa mu to bude zdat potom uzasne :)
Zivot neni o pretekoch, kto urobi najlepsiu fajku... ;-) Pokial to chlapec hovori takymto sposobom, tak si asi pre neho jedna z dalsich rozfajcievaciek a nemysli to s Tebou vazne.