Pekny den vsetkym. Zacali ma trapit tazkosti a mam pocit, ze sa jedna o OKP. Zacalo sa to asi pred dvoma rokmi. Aj ked u mna ani tak nejde o kontrolovanie veci, ci umyvanie ruk. Jedna sa skor o to, ze ma napadne nejaka myslienka, alebo obraz na akukolvek nepodstatnu a banalnu vec a potom pocas dna neviem tuto myslienku dostat z hlavy. Vtiera sa mi do mysle, ked som v praci, studujem, citam, cestujem, komunikujem s ludmi,skratka pri vsetkych cinnostiach a obera ma o pokoj,a radost, a nedokazem byt sama sebou, pred ludmi sa snazim skryvat, ze nieco nie je v poriadku.Sposobuje vo mne uzkost. Uvedomujem si nezmyselnost tejto myslienky, avsak nie je v mojich silach, aby som tu myslienku odohnala. Ide neraz o uplne nezymsly, napriklad cely den sa mi vtiera do mysle myslienka na znamienko na tvari, a dalsie nezmyselne myslienky. Ked som s ludmi mam strach ,ze to na mne spoznaju, snazim sa zo vsetkych sil pretvarovat, aby si nic nevsimli, avsak potom nie som sponatnna ani sama sebou. Rada by som vas poprosila o dobru radu.
Odbornika som zatial nenavstivila. Mam obavy, ze by mi povedal, ze nebudem nikdy schopna sa z tychto tazkosti vyliecit a zacat zit normalnym, plnohodnotnym zivotom. Velmi by som si priala zit normalnym zivotom, ako predtym a netrapit sa, kvoli tymto tazkostiam. Je pravda, ze dost malo jem a mozno moj problem nejako suvisi aj s touto skutocnostou.
Dakujem vam a prajem vsetko dobre.