Ahojte vsetci,kto ma problemi s vahou. Rozhodla som sa schudnut asi tak 10kg,ale prisla som na to,ze ked cvicim,tak priberam na vahe este viac. Neviete niekto nejaku stranku na online dietnu kucharku? Skusim viac zdravo jest,ale nemam inspiraciu... Dakujem
cvicenie nepomaha-prave naopak
ahoj baculkaa, ja cvicim 2 mesiace fakt poctivo a mozem ti povedat, ze cvicenie pomaha, tak prosim ta tu nepis hluposti. Je pravda ze ti mozno zacali rast svaly ale to nie je nic zle, zarad viac kardia ked chces schudnut a jasne ze zdrava strava. A hlavne maj trpezlivost, preto pomaly dalej zajdes.
naozaj priberam na vahe odkedy cvicim. neviem najst nikde nejake dobre recepty zamerane na dietnu stravu,chcem len nejaku stranku kde su take recepty. Chcem pestru stravu a nie stale to iste dokola. Takze kto poradi?
zalezi aj ako cvicis..ak si len posilovala tak sa necudujem..
staci si precitat temy stare 2 dni,vsetko tam je velmi podrobne opisane,ako cvicit a co,ako jest a co
este som take nepocula zeby cvicenie skodilo :D mozno stupa vaha ale z toho ze ti rastu svaly...ako ide o to ze tuk je lahky a svaly tazke...tak len dalej cvic
to by aj mne pomohlo. nejake recepty na chudnutie