pali ma vo vagine po sexe.. a boli ma horna (makka cast vo vagine) nikdy pred tym som to nemala ... vzdy som mohla mat sex aj 2-3x denne a teraz len raz za 2dni aby sa to dalo ako tak doporiadku . vjem ze by to tak nemalo byt ale co to moze byt?najnovsie sa objavil nedprijemny zapach z vaginy .. ale ziadne vytoky ..len velmi malo .. a vjem ze by som mala ist ku G ale momentalne ho operuju tak ci nevjete niekto ze co zatial stym.dakujem
Palenie vo vagine po sexe
Katarína 7778, k lekárovi, máš nejakú baktériu, a tú môže mať aj Tvoj partner. V čase 15 - 17,00 hod. zvýš príjem močopudných čajov a čo sa týka sexu, tak tu platí zákaz až pokým nebudete obaja vyliečení.
Môže to byť alergia, na kondóm, partnera,...
Poriadne si ju vymasturbuj a skus otvorit a povytierat to znej
Poriadne si ju vymasturbuj a skus otvorit a povytierat to znej
granulka,a mas noveho ci staleho partnera? Mne sa s byvalym stavalo to iste,a jemu doktorka zistila ze ma nejaky cudny ejakulat nechcem trepat,ale take cudne zlozenie, strasne ma to palilo...vravel ze aj pred tym co mal byvalu to bolo podobne. Niekedy som z toho az krce dostavala.
Prosím Vás, rada by som sa informovala ohľadom jednej dosť chulostivej situácie. Som tehotná a začala som mať palenie pri močení a pohlavnom styku s partnerom neviem čo mam robiť.. Dosť sa bojím...