Chcela by som sa spytat ake mate skusenosti s touto kozmetikou? Hlavne by ma zaujimala rada Curl Life na vlnite vlasy. Ale napiste mi hocijake skusenosti s touto znackou. Rada by som si od nich objednala nejake vyrobky ale je to celkom draha kozmetika tak sa chcem najskor informovat predtym ako do toho investujem :)
Matrix - vlasova kozmetika
ja som mala take mlieko na kucerave vlasy - fakt nic moc, loreal profesional je ovela lepsia znacka,skus radsej tu
Kupila som si "Matrix Total Results Curl stylingový prípravok pre vlnité vlasy (Contouring Lotion) 150 ml" za cca 12 EUR a mudim povvedat,ze je velmi dobra vec- kucery su pekne oddelene, bez zlepenia a prijemne na dotyk. Navyse mam pocit akoby som sa zbavila vysusenosti vlasov. Kupila som si h u kadernicky ale da sa zohnat za taku istu cenu napr na mimibazar.sk,ked to zadas do vyhladavania. Mozem odporucat :-)!
bobula, mala by si vedieť, že nestačí len kúpiť značkové vrobky, ale treba ich aj vedieť správne používať, určite ani netušíš že kadernícke šampóny sa riedia s vodou, dokonca je tam viacej vody než šampónu, možno práve preto že ty si ho nerozriedila správne, mala si ho tam priveĺa a vysušil tým pádom aj tvoje vlasy
Tak vidis kym nevyskusas nezistis. Ale nezmyvatelne kremy by mali obsahovat uv ochranu takze sa to v lete oplati.
ahoj bella1988. tak curl life som si kupíla a používala jediný raz a viackrát si ho už nekupim pretože nič extra sa s mojími kučerami nedialo po použití šampónu matrix. ďalej môj priateľ mi stále vravel že mi vlasy smrdia rybacinov (možno sa teraz zasmeješ ale fakt ten šampom smrdí jak Halasz lé/ takže toľko o výrobku matrix curl life
jaaaj takze vravis ze nic moc hej? a mozem sa spytat ze kolko si za to zaplatila u tej kadernicky ak si pamatas? lebo ja rozmyslam ze by som si to objednala z internetu len ci sa to vobec oplati ci to je lacnejsie.
Ahoj,
nic zazracne to teda nie je. Ja som si kupila sampon i kondicioner na farbene vlasy, lebo ho pouziva moja kadrenicka a vlasy sa mi zdali lepsie niekolko dni ovela lepsie nez u inej kadernicky, ale mne Matrix pri domacom pouzivani skor vlasy vysusoval, navyse kondicioneru som musela pouzit dvakrat viac, tak bol hned fuc...viac som to nekupila.