Neviem sa rozhodnut, ci si kupit kufor a ak, ci investovat do drahsieho alebo vystaci aj lacnejsi z "cinaku". Byvam v inom meste ako moja rodina a raz za cas chodim na navstevu. Mam cestovnu tasku a kufor by som vyuzivala len prilezitostne, ale bojim sa koliesok. Zdolaju v pohode 10 minutovu obcas aj traslavu trasu peso kym pridem domov?
Cestovanie s kufrom?
radsej kupit drahsi a kvalitny, najkufry maju super vyber
Tiež som za kvalitu ale nemusíš mať nejaký mega drahý, proste čínsky isto nie
ja za seba doporucujem stranku najkufre, kupili sme si tam komplet vybavu pred dovolenkou, a mame tie kufre neporusene uz niekolko rokov
ja zo svojich skusenosti by som urcite sla do drahsieho a kvalitnejsieho. na tych lacnych sa mi vzdy nieco utrhlo.
ak sa ti chce chodit reklamovat kazde jedno koliesko... ok.... a to sa moze stat, ze mozu z nicoho nic zrusit obchod a pod.... ja som si tiez kupila u batu za 70eur a super sa s nim ide.. nebojim sa uz tahat ani za tu vysuvaciu tyč...
suhlasim so soffou, mala som lacnejsi kufor a kolieska sa otrieskali a kufor sa kolisal, nemal ziadnu stabilitu, v lete som zainvestovala a vysolila u Batu za vacsi kufor 100 €, neviem si ho vynachvalit, pevne kolieska, tichucky chod a stabilita pri tahani, v pohode zvladnem aj narocny teren a to som v nom tahala 20 kg z dovolenky...
oplati sa investovat.tie drahsie kufre na kolieskach su odolnejsie.maju lepsiu stabilitu,nez tie z cinaku.
Vyskusaj, uvidis. Znamy tiez cestoval so sportovou taskou, potom si kupit taky kufricek, co ma kolieska. Trochu sa toho bal a nevie si ho vynachvalit.
Inak, ked byvaju akcie, tak v hypermarketoch kupis taky kufrik niekedy lacnejsie, nez v "cinaku".