Neviete poradit ako sa zbavit strachu z prveho sexu?s priatelom by sme uz chceli len ja sa este bojiim...uz chcem aj ja len sa bojim tej bolesti co bude:(aj ekd on je strasne zlaty ohladuplny a povedal ze aj rad pocka ale aj tak premna je to uz dost neprijemne a chcela by som to skusit aj ja:(
Ako sa zbavit strachu?
ked si spominam na svoj prvy, tiez som mala strach... Obavy budu, lebo nevies do coho ides, ci to boli velmi... ale ak sa nechas viest a budes tuzit, moze sa stat, ze nakoniec tu bolest ani nepocitis. Nie je to taka strasna bolest, ktora by sa nedala znasat, len ked nie si uvolnena, krcovita...vtedy je to bolestivejsie. A to sa stava aj pri skusenejsich, ktore uz davno prvy sex maju. A neponahlaj sa, ak sa na to necitis, srdce ti napovie, kedy je to spravne a hlavne nerob to vtedy, ked to chce iba tvoj priatel. Urcite to prekonas, kazdy raz zacina.
ja mam podobny problem ako bojko a vobec nesuhlasim s predchadzajucou odpovedou zeny prave vedia ze prvykrat to nie je bohvieco a preto niektore aj mame z toho obavy, mam priatela ktory je skuseny a prave on mi povedal ze chce aby som si to aj ja uzila....tak neviem
daj si alkohol aj tak zeny si mislia ze ked to bude prvy krat tak to bude uzasne ale neny to tak takze ked budes opyta tak nebuses vnimat tak bolest
Ak sa bojis tak to radsej nerob.
Ale ja si myslim ze sa nemas coho bat a nikde neni napisane ze ta to bolet bude....Mna to prvy krat nebolelo...vsetko to zalezi od partnera,atmosfery, miesta a na vas dvoch....ak je tvoj partner skuseny,tak by si sa nemala coho bat ak bude davat pozor...
kondom, lubrigacny gel, nikam sa neponahlat a pojde to...a ak to nahodou nepojde tak to nesil a skuste to inookedy...viacej poradit neviem...ale neboj sa a hlavne sa pritom uvolni... ;-)
Mala by si sa nato skor tesit ako bat sa toho :))