pharmatex

mel6662

lenkaa123456:vieš čo, keď chodíš tak to vyteká viac, ale keď si ho zasunieš keď ležíš tak je to úplne v pohode, ale aj keď sa hýbeš tak to nieje nič strašné len ťa to viac zvlhčí..:)

mel6662

Takze pharmatex mozem len odporucat.KUpila som si kapsulky a som s nimi velmi spokojna.Pred stykom som si ju vopchala dnu a do 5 minut sa uplne rozpustila, možno aj skôr.Posobi to aj ako lubrikant. A mňa najprv odrádzalo to, že neaka holka povedala že tie kapsulky dosť smrdia.No ja by som povedala, že skôr voňaju, možno tak trošku lekársky ale mne to nevadí.Takže sa toho nebojte holky..:)držím palce...:P

curly

mel6662 no daj vedieť ako si s tým spokojná :) a bolo to fakt ťažké ich zohnať ?:( a kde si ich potom zohnala ?

mel6662

Dnes som si bola kupit parmatex tie kapsulky....bolo dost tazke ich zohnat....taak potom napisem ako som spokojna..:)

AdamKrt

Baja22:

pharmatex je CHEMICKA a nie HORMONALNA antikoncepcia. Neutralizuje pohyblivost spermii, cim im zabrani oplodnit vajicko. Ziadnu suvislost s ovplyvnovanim hormonov to nema

achjo

Preco by to malo byt svinstvo, ked je to nehormonalna antikoncepcia? Ako to moze rozhadzat hormony? 
To sa mi zda byt trochu blbost nemyslis?