čaute :D mám 21 rokov a rada by som do leta schudla nejakých 10 kíl... hľadám kamošku, s ktorou by sme si vymieňali rady a skúsenosti. môj jediný problém je, že nenávidím cvičenie a radšej budem týždeň hladná, akoby som mala cvičiť. jediný môj pohyb je v podstate, že chodievam často pešo a dávam prednosť napríklad schodom pred výťahom. kto je na tom podobne, mi môže napísať na pokeci na nick "cibiuza"
hľadám kamošku
no škoda myslela som že budeme tak komunikovať ale nevadí vymyslíme niečo iné :D
niééé.....problém?
katalinka: no čo najskôr :D si registrovaná na pokeci?
ahojky...bola som off....takže mám 26, kedy začneme, a čím, nemám chuť na 90 dňovku, máš niečo lepšie v pláne?
vidím že ste tu mali ťažkú debatu kým som tu nebola :D
minule sa hovorilo ze sportom k trvalej invalidite, tak co je teraz pravda? :D
binghinko ved to bolo na srandu:)) sa neurazaj hned:)no ale skus este nieo vymysliet a to zoberem ok? len pekne skus este mysliet:DD ha a viem klamat:) len tuto to nejak sa neda:)) sorry ale teraz mam horsie problemy ako vodu takze sa napi aj za mna a nazdravie :P
PS: teraz ma asi zabijes citim to:DD
tak ja neviem nic vymysliet hej ???....ked ti dam slusny navrh....tak odmietnes....jaaaaj....tazke to je s tebou :DDD....no nic....dufam ze mas pri sebe poharik s vodou....aby ti bolo jasne...ta bude kontrolovat aj na dialku.. :))) este stastie ze nevies klamat :DDD teda dufam :))
lost hlavne sa zabavaju okoloiduci ked sa zrubem:DD
bingham ale ne:DD nevymyslaj ja som neni tvrdy oriesok to ty nevies vymysliet nic vhodne:DD
teba som zuzka myslel..... :DDD