Ahojte,môže mi niekto poradiť,môj manžel si našiel hrčku na stehne,je veľkosti hrášku,dá sa normálne chytiť a je tvrdá,jasné,že ideme k dr.len teraz sú dovolenky do polovice januára,tak ak má niekto nejaký podobný problém,tak prosím vás napíšte,že z čoho to vzniká,ako sa to lieči,či to musia chirurgicky odstrániť,či to nemože byť nádor.vďaka
Hrčka na stehne veľkosti hrášku
Ahojte,tak dnes tú hrčku manželovi ambulantne vyberali a posielali na cytologiu avýsledky budeme vedieť o týždne,snáď bude všetko ok.pekný večer
drzim vam palce nech to vsetko dobre dopadne a potom pis ze co bolo
Ahojte,no tak sme dnes boli u dr.tak manžel má D23.5-neurofibroma seu lymfatická uzlina-vo štvrtok mu to idú vyberať a potom posielať,do vtedy sa zbláznim,nevie mi niekto bližšie povedať,niečo k tomu,kým prídu výsledky?vďaka
Ahojte,ďakujem,snáď to budú tie tukové,má takú aj na chrbáte no tá je dovonku,tá v stehne je vnútri a nieje bolestivá a to si ako myslela,že roztláčať,je to dosť tvrdé a to sa nič nestane?vďaka a pekný večer.
mozno to je tukova gulocka, odstranuje sa chirurgicky ak je to ono
moj znamy mal tiez tieto hrcky. Mal ich na rukach, boli tukoveho charakteru a nevedel ako to riesit, robili sa mu dost casto a isiel na chirurgicke odstranenie. Neskor mu lekar odporucil tieto hrcky rukami roztlacat este v zaciatkoch.
Pekny den