nechce to uponahlat

Príspevok v téme: nechce to uponahlat
rara

Ahojte.
rada by som pocula aj nazor inych. Mam priatela sme spolu 3 mesiace, ma 30 ja 25. ide o to ze mam pocit ze po mne netuzi. raz sice takmer doslo k sexu chcel sa so mnou milovat ale ja som ho stopla lebo sme nemali ochranu a ani som to este nechcela,v tej chvili sice chcela ale najskor si chcem vychutnat krocik po krocku vsetko co tomu predchadza. problem je ze po tom takmer sexe som mu povedala ze by sme mali spomalit, lenze ja ponom tuzim, sex som nemala uz pol roka a mam ho rada, chyba mi to..a su aj ine sposobi ako rovno pohlavny styk. lenze on sa ma ani nedotyka, ani inak mi to nespravy, len sa bozkavame. vtedy som mu to ja spravila ustami, on sa snazil ma vzrusit rukou no mmoc mu to neslo, teda sa moc nesnazil. som z toho smutna lebo mam pocit ze ja som vzdy ta prva kto zacne ho bozkavat dotykat sa ho a pisem mu obcas eroticke sms ale on odpoveda bez fantazie ako keby sa nechce so mnou hrat. povedal mi ze nechce nic uponahlat ale ved je zdravy chlap,30rocny mal by uz mat kopec skusenosti ako zensku rozpalit a potesit .. nechapem. zda sa mi ze bud nic, alebo rovno sex akokeby medzi tym nieje kopa krasnych veci ktorymi sa mozme potesit. co si o otm myslite?

niekto

jeeee dalsia baba ktora to pochopila :D

hlavne mu nic nevicitaj treba sa normalne otvorene rozpravat nie utocit ;-)

Faith

podobní problém riešim aj ja teraz.. lenže som v inej vekovej kategórii.:-) ja a priateľ máme 18 .. sme svoji prvý sexuálny partneri.. a tiež nie je všetko len sex.. a mňa to serie..a ver tomu, že sa s ním o tom porozprávam.. a ty by si tiež mala.. pretože s chlapmi musíš jednať na rovinu..:-) Už som to dnes písala do jednej diskusie..a tuším to dnes ešte veľakrát napíšem..:D:D Nič nie je lepšie než priamy rozhovor s mužom.. pretože oni jednoducho jemnému naznačovaniu nerozumejú..a keď budeš ticho a nič mu nepovieš tak sa budeš trápiť ty.. on nevie o tom, že ťa niečo trápi a bude si myslieť, že všetko je O.K a tak to predsa nie je..:-(

niekto

zeny nevedia co chcu :D :p

porozpravaj sa snim o tom otvorene alebo mu nasmeruj ruku ked budete v takej chvili

v kazdom pripadwe komunikacia je dolezita a to co si napisala sem si mala povedat jemu

chlapi nevedia co si zeny myslia a to sa asi tak skor nezmeni