Co robit, ak sa toto stane? :)
Zacalo to tak pred 4 dnami, a vyzera to tak zaujimavo :) .. asi 3 milimetre hrubsie viecko v dolnej polovici ako zdrave, len na lavom oku.. Pamatam si ze 1-2 dni pred tymto opuchom som citil na tom istom lavom oku taky divny pocit ako keby tam nieco bolo.. aj som to vyplachol, ale ten pocit tam stale bol, nie cely den, ale tak par krat do dna.. nieje to priliz cervene, to viecko len tak mierne. druhe, prave oko vyzera byt O.K. ale toto lave je u K.O.
Co s tym?..
inac som si na to daval masticku optalhmo-septonex
nemam tusenie co to mohlo vyvolat.
Opuchnute ocne viecko
lost pri oko:) suchlo sa pri nom:) vidis ze aj slusne mile dievcatka niekedy schytaju:))
Niekomu sa kludne vyskytne herpes aj na ocnom viecku. Jacmen myslim totiz rastie dlhsie. Toto sa zda, ze prislo celkom rychlo...
ja som to mal,bol to vnutorny jacmen,na ocnom mi to napichli a vytiekol hnis,a pohoda,ophtalmo-septonex je slaby,tam musia ist antibioticke maste
au lost taketo viecko som mala naposledy ked som schytala past:)) inac ten jacmen mava jeden moj profesor velmi casto a tusim mu tam volaco aj rezu ci co...
au lost taketo viecko som mala naposledy ked som schytala past:)) inac ten jacmen mava jeden moj profesor velmi casto a tusim mu tam volaco aj rezu ci co...
nemas tak nahdou jacmen na oku ? :)