Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čistiaca kozmetika na tvár

Príspevok v téme: Čistiaca kozmetika na tvár
ch

Neviete mi niekto poradiť, ktorá čistiaca kozmetika nevysušuje pleť? Teraz používam Garnier PureActive, ale som po nej neuveriteľne suchý. Keby ste mi vedeli poradiť nejakú normálnu, bežne dostupnú z drogérie. Alebo ak máte skúsenosti so značkami AB, Dermacol, L´oreál, Nivea, Balea. Vopred ďakujem za názory.

ch

Však zapnem vodu:), oplachnem si tvár, nanesiem trochugarnieru a napenim a vyčistím tvár, potom to dôkladne zmyjem opat vodou a utriem si tvár do uteráku.

delphia

lenka u neho teraz je problem c.1 sucha plet! ak ju prehydratuje, som presvedcena, ze aj akne sa ukludni a ak bude treba, tak neskor sa moze vratit ku kremu na aknoznu plet

ch

No lebo ja keď si teraz vyčistím tvár s tým Garnierom, tak akonahle si to zmyjem a utriem uterákom v momente som suchý ale až tak, že sa zlupujem.

delphia

vyhybaj sa pripravkov s obsahom alkoholu. a aj ked mas akne a prislusna kozmetika ti "nesadla", tak ju vymen za hydratacnu radu. a co sa tyka znacky, tak tu si musis najst sam, ktora bude pre tvoju plet najviac vyhovujuca. ak doteraz si pouzival garnier, tak skus z tej znacky, len hydratacnu radu.

ch

A nevieš mi niečo poradiť? Niečo konkrétne. Pretože zase nechcem kúpiť niečo, s čím nie sú dobré skúsenosti.

lenkaaaaaaaa

tak si skus kupit nieco na citlrivu plet. taketo vyrobky by nemali vysusovat plet. a akne by sa ti z toho tiez nemalo zhorstovat