Neviete mi niekto poradiť, ktorá čistiaca kozmetika nevysušuje pleť? Teraz používam Garnier PureActive, ale som po nej neuveriteľne suchý. Keby ste mi vedeli poradiť nejakú normálnu, bežne dostupnú z drogérie. Alebo ak máte skúsenosti so značkami AB, Dermacol, L´oreál, Nivea, Balea. Vopred ďakujem za názory.
Čistiaca kozmetika na tvár
no a kde je pleťová voda, a krém???
Však zapnem vodu:), oplachnem si tvár, nanesiem trochugarnieru a napenim a vyčistím tvár, potom to dôkladne zmyjem opat vodou a utriem si tvár do uteráku.
ch, napíš prosím ťa presný postup akým si čistíš pleť... lebo dačo sa mi nezdá...
lenka u neho teraz je problem c.1 sucha plet! ak ju prehydratuje, som presvedcena, ze aj akne sa ukludni a ak bude treba, tak neskor sa moze vratit ku kremu na aknoznu plet
No lebo ja keď si teraz vyčistím tvár s tým Garnierom, tak akonahle si to zmyjem a utriem uterákom v momente som suchý ale až tak, že sa zlupujem.
nemusisi, ale hydratacna kozmetika pouzivana na aknoznu plet nieje podla mna najlepsia volba
Čiže si nemusím kúpiť prípravok vyslovene na pleť s akné?
vyhybaj sa pripravkov s obsahom alkoholu. a aj ked mas akne a prislusna kozmetika ti "nesadla", tak ju vymen za hydratacnu radu. a co sa tyka znacky, tak tu si musis najst sam, ktora bude pre tvoju plet najviac vyhovujuca. ak doteraz si pouzival garnier, tak skus z tej znacky, len hydratacnu radu.
A nevieš mi niečo poradiť? Niečo konkrétne. Pretože zase nechcem kúpiť niečo, s čím nie sú dobré skúsenosti.
tak si skus kupit nieco na citlrivu plet. taketo vyrobky by nemali vysusovat plet. a akne by sa ti z toho tiez nemalo zhorstovat