Neviete mi niekto poradiť, ktorá čistiaca kozmetika nevysušuje pleť? Teraz používam Garnier PureActive, ale som po nej neuveriteľne suchý. Keby ste mi vedeli poradiť nejakú normálnu, bežne dostupnú z drogérie. Alebo ak máte skúsenosti so značkami AB, Dermacol, L´oreál, Nivea, Balea. Vopred ďakujem za názory.
Čistiaca kozmetika na tvár
ked budeš mať šupinkovu tvar sprav piling inak môžeš používať tu emulziu a na to to čo ti kazala a cez den čo používaš?
Anjelik a tá čistiaca emulzia od Cétaphil je dobrá? Stačí, keď si budem iba s ňou čistiť tvár? A ako často? dVakraát denne, alebo stačí raz??alebo ako?? Ja tie veci od kožnej mam len vecer si davat. porad mi prosím ťa
po tom ab balance som sa akurat tak vyhadzala =/ a to sa mi nestalo ete zo ziadnej kozmetiky a tiež som sa na nu tešila že bude super takže zaleži asi od tvojej pleti
no vtedy mi duac gel pomohl ked som ho používala na celu tvar a ten eclaran to som si kupila sam =) a nemala som taku bolavu tvar a rychlejšie sa supala takže ked mas cervenu tvar po akne mi to padlo v hod..vieš čo ten cetaphil mam aj ja emulziu to mas ako odličovacie mlieko ti to nevysusi na citlivy plet tak skus abo normalne mlieko čistiace a kremik mam tiež ale ten sa mi už mina ten je tiež dobry som to použivala ked som to prehnala s eclaranom a som mala taku podraždenu plet a ked sa ti bude šupať tvar tak sprav píling
len mne kožná povedala, ze mám si večer vyčistiť pleť a na to dať eclaran na celú tvár a Duac bodkovať len na vyrážky. Ale to, že s čím si pleť čistiť nepovedala. Ale na nete čítam odporúčania na kozmetiku Cétaphil z lekárne. známejšia je v Čechách. Rozmýšlam nad ňou.
Ďakujem anjelik. A pomohol ti ten Eclaran a Duac?
po použití p leťového gélu na vyčistenie tváre treba použiť pleťovú vodu, ktorá pouzatvára vyčistené póry a krém (nie mlieko!!!) na hydratáciu pleti.
pleťová voda ťa štípala najskôr preto, lebo si mal podráždenú pleť.
z tejto kozmetiky pre mladých by som ti poradila skúsiť od AB cosmetic z rady Young Care šistiacu penu (tá tak nepodráždi pleť), potom pleťovú vodu bez obsahuu alkoholu (má červený vrchnáčik) a pleťový krém môžeš tiež skúsiť z ich rady - hydratačný so zmatňujúcim účinkom, ale troška vysušuje, takže ak by ti nerobil dobre, vyskúšaj tiež od AB cosmetic - pleťový krém s čajovníkom, myslím že sa to volá AB Balance...
ak sa liecis aj u kozneho lekara mal by si pouzivat pripravky iba od doktora. bolo by dobre aby si sa popytal jeho cim si cistit tvar a kedy co pouzivat.
šak eclaran 5 duac gel to vysusuje ja som eclaran použivala aby sa mi zosupala trocha tvar ked som mala červene jazvičky po akne na to nedavaj garnier šak to ete do toho rypeš viac mne kožna kazala biele detske mydlo a to čo mi napise a ked mam suchu plet umyjem mydlom na mokru plet dam troška olivoveho oleja utriem uterakom a je taka fajne a na to kremik abo si davaj len hydratačny krem napr na den a večer to čo ti kazala abo opačne ja keby používam len to čo mi kaže tak osm jak susienka ja to kombinujem s mojim vlastným úsudkom ale rozhodne ten garnier na vyrazky vyhod hento ti vysusuje garnier tiež daky hydratačny krem si kup na citlivu plet z lekarne abo prirodna kozmetika
Pleťovú vodu som mal garnier, tiež z radu PureActive, ale veľmi ma po nej štípala tvár, tak ju nepoužívam. A mlieko si nedávam.