Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Fixny strojcek-USA,Velka britania

Príspevok v téme: Fixny strojcek-USA,Velka britania
Michalll1111

Ahojte, mam taky problem, idem si uz druhykrat davat strojcek, vysriesim to tak ze si ho dam nalepit na Slovensku a potom mi ho asi budu dotahovat v zahranici-bud USA alebo UK este neviem kde budem zit ale viem ze na Slovensku ho dotahovat nebudem moct.
Myslite ze to bude mozne urobit takto-aby ini zubari dotahovali cudzi strojcek?

A ta hlavna vec neviete kolko stoji taka jedna kontrola(dotahovanie) u zubara v USA alebo UK?

Budem vdacny za infosky...na nete toho toho moc neviem vypatrat ;)

lilava

pripajam aj link...

www.costhelper.com

citujem "Fees average $5,413 but can go up to $7,625 or straightening your teeth with traditional braces ".... to je bezna cena.... za obycajny strojcek. za neviditelny strocek to je viac pokial viem :-)

lilava

zubari v USA su najdrahsi na svete pokial viem. to iste plati aj o strojcekoch. osobne som nepocula o lacnejsom strojeceku ako 4500 $.... staci si pozriet online ceniky. nie je to ako doma :-)... preco asi vsetci lietaju domov z usa ked potrebuju urobit zuby? no preto lebo cesta domo, tam aj spat aj zubar aj cela dovolenka vyde lacnejsie ako si dat spravit zub tu :-)... a viem o com hovorim... mala som u zubarov tu cest. a nie v jednom state v USA ale 3.... vsade su ceny vysoke

Lubosh

Ja sice nežijem v USA, ani v Britanii, no myslim si, ze bude lepsie si dat strojcek az v cudzine. Tie ceny co tu padli, myslim si, ze ako kde. Urcite nemoze stat strojcek u kazdeho zubara v USA 7000$, podla mna to nie je pravda. vyhodu vidim ja osobne najmä v modernych technologiach pouzitych pri vyrobe, ja som mal fixny strojcek tu na SR v Žiline a musim povedať, že sama zubarka mi spominala, že najlepšie su americke strojčeky, su drahšie, no niektore na SR nie su ani dostupne. Na SR je starostlivost u čelustnych ortopedov dost pozadu, sama zubarka mi to povedala, takže...

lilava

strojcek vie doslova zruinovat. poznam par rodin s detmi ktore potrebovali strojcek a rodicia veru nadseni neboli. je to velka polozka a ako som radila. najlepsie je ist dat si zuby doporiadku doma a ist do cudziny. v uk neviem ako to maju. z usa ani neexistuje nejak poistenie u zubara. davaju ho akurat zamestnancom firiem, aj to nie vsetkym.... ale existuju kadejake zlavenky. napriklad avia dental plan a podobne. ak sa rozhodnes ist do usa, a budes potrebovat nejake info kludne sa ozvi :)

Michall1111

Fuha tak to ma velmi nepotesilo...neviete nahodou niekto ako to je v UK?

Ja som aspon dufal ze v USA vacsinu tej sumy bude zaberat samotny strojcek ktory by som si dal na SVKu a dotahovanie aj naprteik nejakemu predrazovanie by som zvladol...ale vyzera to tak ze to bude az prilis drahe

lilava

kvalita.. no neviem. zub ma po pol roku zacal priserne boliet, ale je tazko povedat kto pochybil.... zub bol mozno osetreny fajn... aj ked som bola pri troch zubaroch, lebo som sa vela stahovala. tu je to tak, ze ak zubar pochybi, mozes vysudit nemale peniaze. teda ak mas chut sudit sa :)... kvalita je v podstate v pohode. bola som aj u spickovych zubarov, ktori so mnou narabali jak s princeznou v rukavickach a mala som pocit ze sedim vo vesmirnej rakete s najlepsou technikou a bola som aj u takych, kde to vyzeralo strasidelnejsie ako u nas za komunistov :-))) takze tazko povedat. vsade je asi aj tak aj tak. ale v USA je celkovo cely zdravotny system poriadne predrazeny. .. o tom sa da dlho pisat :)

lost

A stoji ta kvalita aj za tie dolace ?

lebo u nas su sice extremne lacny, ale zase kvalita stoji za....

preto ma to zaujima :)

lilava

ahoj ... zijem dlhodobejsie v usa a byt tebou, ziadny strojcek si nedavam, az pokial neprides naspat domov. zubari su EXTREMNE drahi. ku prikladu asi tolko, rozbolel ma zub, bolo mi treba tahat nerv a zablombovat ho. cela sranda ma stala 2000 $ bez korunky, korunka dalsich 1000 $. prehliadka bezna stoji okolo 150 $ s tym ze sa zubar len pozrie... ked ti ma nieco robit, nedoplatis sa. strojceky su tu velmi nahladna zalezitost. pokial viem, kamarat si daval strojcek a stalo ho to 7000 $... byt tebou, pockam kym, pridem domov a urobim si to potom.... za zubaroch v USA skrachujes... a ak myslis ze tu ti to len "dotiahnu" tak vedz, ze ta isto zacharguju tolko ze sa zblaznis. to je dobra rada :)) vazne...