Ako Vám vyhovieť ženy,to sa snáď pýta každý muž sám seba. Mám dievča,ktoré strašne milujem.Je pre mna naozaj všetkým, oddane ju lubim,znamena pre mna naozaj velmi vela a naozaj nič viac ma nevie urobiť štastnym ako jej štastie a jej usmev a ked sa ma dobre. Casto na nu myslim, a zaujimam sa o jej problemy. Jej postoj :
- vadi jej ked som stale nanu mylí
- vadi jej ze pre mna tolko znamena
- vadi jej ze sa malo hadam
- vadi jej ze sa neviem nahnevat
- vadi jej ze som nanu trochu viac naviazany
atd.
Preco zeny proste maju viac radi muzov, ktori su k nim hnusny,ktory si ich nevsimaju , ktori ich podvadzaju na kazdom kroku alebo sa mylim?
Povedala,ze nesom chlap,ze sa jej neviem vzopriet a ze som stale nanu sladky a nema co na mne lubit,co som trochu nepochopil. O co vam vlastne ide, to mam byt k nej hnusny,zabudnut na jej narodeniny,2 dni sa neozvat,v piatok si vypit podviezt ju ci co ?
ženy,ako Vám vyhovieť?
pozri ja to vidim tak, ze sa k sebe nehodite, aj ja som mala priatela co ma isiel "zadusit" od samej lasky, chapavy, mily, dobrucky a strasne naviazany, mna ta laska skoro udusila, a tak som zobrala nohy na plecia a utekala kade lahsie, nasla som muza, ktory vie kedy mam narodeniny aj vyrocie svadby, ale nebeha mi nonstop okolo zadku, je spolahlivy, mam v nom oporu, ale kazdy sa venujeme aj sebe samemu, myslim, ze ti tvoja priatelka naznacuje, ze potrebuje viac priestoru vo vztahu, zi si svoj zivot a ked sa ozve dohodnite si spolocne rande, ale neprehanaj to so starostlivostou, ani s sms-kami, aj prilisna laska vie zabit vztah, zameraj sa trosku viac aj na seba a skus byt trosku sebeckejsi :-)
jezis lili8,ja by som ju urcite neudrel,to bol len tak,priklad no,kazdopadne nieco musim spravit,lebo ju necem stratit :(
joj, tak bit ju nemusis...:))
zajtra bude u mna spat 2 noci , budeme 48hod vkuse spolu, mam sancu dat veci na pravu mieru.Ked ja mam strasny problem sa nasrat,nechcem jej ublizovat,aj ked ma sem tam vytoci,teda ma casto vie vytocit,ale proste to nechavam v sebe ,proste mam dokonaly filter a ventyl na nervy
Dle nazoru meho je zlata stredna cesta najlepsia. Netreba byt prehnane sladky, to ale neznamena, ze ju treba posielat do kadejakych, vsakovakych veci :D, otlkat ju atd.. to, ze zeny maju radi muzov co ich biju a podobne su blbosti no tjez nemaju radi ked je muz zzenstelejsi jak zena si myslim :). Sam sebou bud(muzom) nach vidi, ze ma chlapa co ma gule a poradnu hrud.:P
ved ju skus poslat do frasa, ona ma rada nasilie, nekup jej darcek na narodeniny, sprav jej to,- po čom "pisti jej srdce", uvidis ako zareaguje...))
Ona sa rada hada a ja som skor taky,ze prepac , prepac,ano mas pravdu. Ja mam proste pocit,ze musim vybuchnut,jednu jej uvalit a bude dobre
nuz poviem ti z vlastnej skusenosti.. neviem kolko ma slecna rokov.... ale ked som bola mladsia a mala som partnera 18-23 rocna, tak som to tiez nemala rada.. ekd bol niekto ako z medu a zacala to byt brutalna nuda. hovorim to bolo v tedy... teraz mam 27. uz to takto vobec nepocitujem. ked niekoho lubim, chem aby bol na mna velmi mily, aby sme sa nehadali a podobne. nepotrebujem chlapa co sa tri dni neozve a bdue ma podvadzat. to absolutne nie. na zalozenie rodiny je taky chlap naprd :).... je fajn ze ju mas tak rad... ale skus byt niekedy aj cisto chlap a nie byt len tutuli mutuli, to nehovori o tom ze ju musis podvadzat alebo co... len nieco urob aby sa neunudila nasmrt.... ale zase neklincuj to dakymi romantickymi vecerami, skor ju niekam vyzen na hory a trochu ju prebehni do kopca, nech sa slecna preberie :-)), nechaj ju sem tam vlacit nakup, nechaj ju o teba sa starat a nie len ty o nu... vela stastia.
lili8: ide oto,ze zasa take co mi padnu do ruk so mnou nic nerobia,absolutne,citovo samozrejme myslim.
Ide oto,ze ako seba prinutit ju semtam poslat do frasa,ukazat jej ze viem byt chlap a ze to ze ju tak milujem neje moja slabost