Ako Vám vyhovieť ženy,to sa snáď pýta každý muž sám seba. Mám dievča,ktoré strašne milujem.Je pre mna naozaj všetkým, oddane ju lubim,znamena pre mna naozaj velmi vela a naozaj nič viac ma nevie urobiť štastnym ako jej štastie a jej usmev a ked sa ma dobre. Casto na nu myslim, a zaujimam sa o jej problemy. Jej postoj :
- vadi jej ked som stale nanu mylí
- vadi jej ze pre mna tolko znamena
- vadi jej ze sa malo hadam
- vadi jej ze sa neviem nahnevat
- vadi jej ze som nanu trochu viac naviazany
atd.
Preco zeny proste maju viac radi muzov, ktori su k nim hnusny,ktory si ich nevsimaju , ktori ich podvadzaju na kazdom kroku alebo sa mylim?
Povedala,ze nesom chlap,ze sa jej neviem vzopriet a ze som stale nanu sladky a nema co na mne lubit,co som trochu nepochopil. O co vam vlastne ide, to mam byt k nej hnusny,zabudnut na jej narodeniny,2 dni sa neozvat,v piatok si vypit podviezt ju ci co ?
ženy,ako Vám vyhovieť?
Hlavne sa nedaj formovat nazormi inych zien a ostan sam sebou a oplati sa ti to. Normalne je chovat sa slsune a oddane,verne a milo. Ludia co potrebuju stres do vztahu su skutocne nevyspele osobnosti. Aj ja ti prajem vela stastia a tej pravej a hlavne uprimnej lasky pre ktoru sa nebudes musiet menit k horsiemu.
beznadejny: nechce sa mi čítať všetky komenty.. tak.. nerob pre ňu nič a nájdi si iné dievča, ktoré bude chcieť milého, citlivého a neviemakéhoešte chlapa.. ja som taká istá ako tvoje dievča. a ak ona nemá cez 30 a nemáte spolu deti, tak vášmu vzťahu nepomôže ani svätená voda. ona asi nebude spokojná nikdy, pokial nedospeje.. ak to mám prirovnať ku sebe a svojim "vzťahom", tak ja som veľmi veľká sviňa a chlapi sú zakaždým sladkí ako med.. mám veľa záujmov, ktoré sú pre mňa dôležitejšie ako partner, v mojom veku.. a nebudem sa kvôli partnerovi obmedzovať.. a štve ma, ak si ma chlap postaví na piedestál a spraví zo mňa jeho bohyňu.. ak spraví všetko, čo mi vidí na očiach a je zaslepený "láskou".. všetkého veľa škodí.. viem, že aj mojej tvrdohlavosti a nespokojnosti.. snažím sa proti tomu bojovať.. ale, čo som chcela ešte. naozaj mi lezie na nervy, ak sa mi chlap vo všetkom prispôsobuje.. príde mi to, ako keby ani nemal vlastný život, kamarátov, hobby.. vzťah je vzťah, patrí k životu. ale vzťah samotný život netvorí.. môže život potom len stvoriť.. ale to už je druhá vec.. tak, možno ti tento pohľad do ženskej duše pomohol, možno nie. možno pomôže niekomu inému.. ale musela som ti to sem napísať. veľa šťastia prajem..
miska lebo zeny su stale nespokojne a to aj ked maju dobreho muza, nevedia to rozoznat, ktory je dobry. aj ked im da vsetko co chcu potom sa im zda nudny po istom case. zacnu na nom vidiet chyby a tie sa zdaju stale vacsie.
a ked maju zleho chlapa, tak neveria, ze su aj dobrí. lebo tí zlí sú niekedy strasne dobrí, ked potrebujú. a znížia tej zene sebavedomie tak, ze veri tomu , ze ineho nenajde,a vlastne môze byt rada, ze ho má.
prečo ženy ktore maju dobrych muzov si to nevazia a tie co maju zlych by si dobreho vazili.
beznadejny najdi si taku ktora si bude vazit co jej davas a tej tvojej by som dopriala mojho byvaleho nech si uvedomi co mala a o co prisla.
uplny suhlas s deee
To njeje len pri zenach ale aj pri chlopakoch. Ked si stale zdravy, tak ta ani len nenapadne ake mas stastie oproti tomu choremu. Napadne ta to az ked ochories, vtedy si uvedomis co si mal. Troska divny priklad asika ale ta co:D.
a lost :D.. davaj bacha aby ta laska k zveratkam neprerastla.. bo zato sa zatvara pak :D.
Heh, u mna je to tak isto, ze som na nu velmi mily a ona si je mnou na 1000 percent ista a ona si urobi po svojom i ked vie, ze nieco z toho ma dost hneva. Tiez mam taky pocit, ze volakedy, ked sme sa aj pohadali, tak to bolo lepsie. Lenze ona seka zo zaciatku dobrotu a potom sa vrati do starych kolaji.
Tiez zacinam mat ten dojem, ze zena asi potrebuje obcas nejaky ten preplesk, aby sa umudrila od tej samej dobroty, ktorou ju clovek zahrnuje :) Asi ozaj zeny chcu jedno a ked to maju tak chcu nieco uplne ine...
43,
suhlasim s tebou. Ludska rec bola vymyslena na to, aby sa nou vyjadrovali myslienky. Nikto nepredpokladal, ze ju bude v buducnosti pouzivat niekto len na bezduche blabotanie. Tym vznika vela problemov. Zeny nechapu podstatu a zmysel pouzivania reci a potom sa prekvapivo cuduju, ze clovek nevie, co chcu. Ja myslim, ze jak male dievcata, tak aj starsie zeny , by sa mali dostatocne vzdelavat v tom, preco a na aky ucel bola rec a rozpravanie vymyslena.
každy vztah je o kompromise.som vydata 26 rokov a som žena.viem o čom hovorim.každa žena chce to čo nema,ak hrozi rozchod ,vtedy si začne važit čo straca,vela krat bohužial neskoro.ale myslim ,že toto nie je len o ženach.
ak tvojej priatelke vadi na tebe kazda tvoja myšlienka,každy tvoj postoj čo tak pre zmenu povedat jej,čo tebe na nej vadi a povedat jej že nepotrebuješ ženu,ktora nema na tebe už čo milovat a prečo si ta važit?
vieš, ženy niekedy hovoria jedno a myslia druhe,to je jednoducho fakt.ženy su z venuše ,muži z marsu.na tom nič nezmeniš.
ale povedat mužovi ešte pred tym ako s nim začnem žit a mat s nim deti,že na nom nič nemožem milovat,tak v tom bude aj nejaky iny problem.musiš sa s nou priamo zoči voči porozpravat a povedat si čo vam vadi na jednom aj na druhom.cely život sa menime,cely život žijeme v kompromise.ale každy chce žit s laskou sa delit a milovat jeden druheho.