Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ked tak zvlastne boli myslienka na cloveka ....

Príspevok v téme: Ked tak zvlastne boli myslienka na cloveka ....
Petra8614

ktory bol posledny rok mojmu srcdcu nalblizsi. Vedel o mne vsetko a rovnako aj ja o nom. Nechodili sme spolu aj ked viem ze on by to vtedy asi aj chcel, sice sme sa bozkavali ale..S nim so zazila prvy naozajstny bozk , prvy krat kino s chalanom . Bolo to zvlastne. Delili nas veeeeelke kilometre. Vedela som ze ze z mojej strany to asi bude problem .Mala som 18 on 27.Stretavali sme sa malo ale stretvalai, teda len on chodil za mnou ja som nemohla. Potom vsak nastalo to ze... On si nasiel babu co byva 20 km od nich. A mna to uuplne odrovnalo. Neviem sa zmierit s tym ze uz nie som ja ktorej sa zdvoveruje, ktorej povie vsetko .. S ktorou si tak strasne rozumie. Asi ho uz nikdy neuvidim . Toto su pre mna tak sklucujuce pocity ze to neviem opisat. Boli to velmi to boli. Aj ked to uz bude pol roka co je s nou .. Stale je to pre mna ako sol do rany. :(Moct tak vratit cas.... teraz ked idem na diskoteku tak sa bavim som v "nalade" s ludmi, vtedy na to nemyslim ale pridem domov , lahnem si a vtedy to na mna dolahne. Su to strasne zvlasne a bolave pocity.. Nieco co chcem zmazat no neda sa. uplne vystihuje to ze ..... To ze sa smejem neznamena ze som stastna!!..........

Rik

chces to len cas,cas,cas,cas a este raz cas...nic ine nepomoze....mozno novy partner...nehovori sa nadarmo "Klin sa klinom vybija"

petra8614

A ?? je to ista tema no a co ? myslim ze nie je hriech ked to napisem zas.. ked sa zle citim tak no a co . A je jedno pod akym nikom . Ale sak neriesim ... Kaslite na to uz , hadam raz zabudnem ...

Kris555

ja mám len 16 no problém taký istý viem ako sa cítiš...opísala si taý istý problém ktorý mám ja lenže mne chýbajú aj priatelia a lásku som ešte ani nikdy nemal...Drž sa,bude to aj lepšie vo mne drží dušu len toto,že sa to musíčasom zmeniť.

be_be

fíha, vidím, ze niektori tu mate nenormálny prehlad...no co, tak sa asi dievca potrebuje vypísať.
Petra - píšeš "Nechodili sme spolu aj ked viem ze on by to vtedy asi aj chcel", takze ty si nechcela ci ako? Preco? Mala si pocit, ze nie si zamilovana alebo preco?

Petra8614

Viem toto mi vravi kazdy. Ale v mojej hlave je akysi blok ktory stale tomu nechce uverit. Mam pocit ze uz nikdy to nebude take ako s nim . Keby neboli kilometre... :/ Proste sa to nedalo . Stale si vravim ze je to tak ako to ma byt ale .. Keby ten tak tusil kolko som sa uz pre nho uz naplakala. :(