Nevoniam mu :-(

Príspevok v téme: Nevoniam mu :-(
Faith

V živote som si nemyslela, že sa mi môže niečo také stať.. s priateľom chodíme už viac ako dva a pol roka, sex sme mali po roku chodenia.. tie začiatky sme akosi veľmi rýchlo prebehli myslím to palcovanie, orál a tak.. je mi to aj ľúto pretože v živote som nemala kvalitnú predohru..:-( vždy je to také rýchle... Na začiatku sa ani nikdy nevzruším a priateľ ho už do mňa dáva..:-( Hrozne to bolí.. Priateľovi robím orál aj keď v tom nie som dobrá, snažím sa.. ibaže on mne nie. párkrát sa o to pokúšal,ale netrvalo to ani 20 sekúnd, je mi ľúto, že mi to nerobí...:-( Tak mi to raz nedalo a spýtala som sa ho prečo je to tak.. a on na to, že radšej sa ma nepýtaj.. Túto tému som pri ňom nadhodila asi 3x ... raz mi dokonca povedal, že sa mu to hnusí pretože pri tom myslí na to ako ho jeho vlastná mama rodila.. je to normálne??:-O Je mi to smiešne ale tak snažím sa byť chápavou priateľkou.. nesmiala som sa..:-( A pred nedávnom som kamarátovi požičala jednu knižku ktorá sa týka mužov a žien... a tam sa písalo o ženách čo chcú orál ale že ich priateľom to nemusí voniať, priateľ si to prečítal a podal mi knižku so slovami prečítaj si to.. To ma dorazilo.. koľkokrát som sa ho to pýtala a on mi nič nepovedal.. Hneď na to som mu v hneve povedala že je idiot že mi to nepovedala skôr a on na to, že nesmrdíš mi ale ani nevoniaš.. že je to vôňa ktorá ho nepriťahuje...:-( Ja som v koncoch.. Všade sa píše že pokiaľ si dvaja nevonia ju tak k sebe nepasujú..:-(

Používam mydlá na intímnu hygienu..:-( tak ja nechápem.. som zúfalá.. normálne už nemám chuť s priateľom mať sex..:-( úplne ma tým odradil..

Faith

majo 88 ja robím náhodou rada orál.. nepatrí to síce medzi moje najobľúbenejšie činnosti, ale pokiaľ viem že priateľovi sa to páči tak prečo by som to neurobila..potom z toho mám radosť aj ja.. o nechuti nič nehovoril snáď s tým problém nebude ..:-(

inač ďakujem..:-)

Kika:)

Aj ta trošku chápem, ty sa snažíš dávaš, a chcela by si tiež niečo dostať, a nič....Á sú naozaj napríklad durek cherry- s príchutou čerešní, je to normálne jedlé, vonia, to chutí to , ptm to bude ´jedna radost...:) hmm ?:)

majo 88

Faith ty si priklad ze muzi tiez nerobia radi oral ako vela z vas ked ma ktomu nechut tak stym nic moc nenarobis ale su take pripravky s prichutami ked sa natres budes chutit aj vonat jedine to ti moze pomoct ale ked ma nechut tak je to tazke a ked ta to boli lebo nejsi dost vlhka a nedokaze ta vzrusit tak zmen partnera on asi viac mysli na seba ako na teba