Nevoniam mu :-(

Príspevok v téme: Nevoniam mu :-(
Faith

V živote som si nemyslela, že sa mi môže niečo také stať.. s priateľom chodíme už viac ako dva a pol roka, sex sme mali po roku chodenia.. tie začiatky sme akosi veľmi rýchlo prebehli myslím to palcovanie, orál a tak.. je mi to aj ľúto pretože v živote som nemala kvalitnú predohru..:-( vždy je to také rýchle... Na začiatku sa ani nikdy nevzruším a priateľ ho už do mňa dáva..:-( Hrozne to bolí.. Priateľovi robím orál aj keď v tom nie som dobrá, snažím sa.. ibaže on mne nie. párkrát sa o to pokúšal,ale netrvalo to ani 20 sekúnd, je mi ľúto, že mi to nerobí...:-( Tak mi to raz nedalo a spýtala som sa ho prečo je to tak.. a on na to, že radšej sa ma nepýtaj.. Túto tému som pri ňom nadhodila asi 3x ... raz mi dokonca povedal, že sa mu to hnusí pretože pri tom myslí na to ako ho jeho vlastná mama rodila.. je to normálne??:-O Je mi to smiešne ale tak snažím sa byť chápavou priateľkou.. nesmiala som sa..:-( A pred nedávnom som kamarátovi požičala jednu knižku ktorá sa týka mužov a žien... a tam sa písalo o ženách čo chcú orál ale že ich priateľom to nemusí voniať, priateľ si to prečítal a podal mi knižku so slovami prečítaj si to.. To ma dorazilo.. koľkokrát som sa ho to pýtala a on mi nič nepovedal.. Hneď na to som mu v hneve povedala že je idiot že mi to nepovedala skôr a on na to, že nesmrdíš mi ale ani nevoniaš.. že je to vôňa ktorá ho nepriťahuje...:-( Ja som v koncoch.. Všade sa píše že pokiaľ si dvaja nevonia ju tak k sebe nepasujú..:-(

Používam mydlá na intímnu hygienu..:-( tak ja nechápem.. som zúfalá.. normálne už nemám chuť s priateľom mať sex..:-( úplne ma tým odradil..

Faith

lost - čo sa týka toho či mu to chutí alebo nie o tom nič nehovoril, že by mu to nechutilo ..on len spomínal to, že mu to nevonia.. :-( a čo sa týka toho vidíš ja som sa s ním o tom chcela rozprávať veď 4x som sa ho na to pýtala a on zakaždým ku mne bol úprimný len tak z polovice..:-( ja už nemám ani chuť to s ním rozoberať..:-(

Faith

lost - čo sa týka toho či mu to chutí alebo nie o tom nič nehovoril, že by mu to nechutilo ..on len spomínal to, že mu to nevonia.. :-( a čo sa týka toho vidíš ja som sa s ním o tom chcela rozprávať veď 4x som sa ho na to pýtala a on zakaždým ku mne bol úprimný len tak z polovice..:-( ja už nemám ani chuť to s ním rozoberať..:-(

lost

Faith - "Všade sa píše že pokiaľ si dvaja nevonia ju tak k sebe nepasujú" - preco by si chcela zit podla toho co nejaky dilinko napise na bulvarnu stranku ?! Zi podla seba, nie podla "zivotneho manualu" , jednoducho sa nenechaj ovladat ako ovecka podla toho co kde pisu, ta veta je tak primitivna ze cloveka co ju vypotil by som seriozne zavrel do blazinca...

Ale k tvojmu problemu.. Tazko povedat ako "velmi" mu to nechuti, najlepsie by bolo ak by to narovinu povedal, co najpresnejsie, tak sa riesi problem najlepsie, podla mna.

Mozno sa ta "chut" da nejakym sposobom zneutralizovat, urcite sa da, vsetko sa da :) niekto uz pisal rozne stavy a podobne, necital som to cele ale skus zopar clankov, mozno tam nieco spominaju:
www.pointsincase.com

Vztahy su aj o tom ze treba vyriesit na prvy, druhy, treti pohlad nevyriesitelny problem, mozno to vas to este silnejsie spoji a budete si este blizsi, podla mna.

Viem ze takto sa mi to velmi lahko pise, ale verim ze tam riesenie existuje ;)
Staci verit ze sa to podari, a polovica uspechu je vo vrecku..

Faith

silenka práve aj taká možnosť ma napadla síce na môj vkus je dosť drastická.. že na čas by som prestala so sexom..mám rada sex.. a on tiež.. čiže obaja to nevydržíme.. ale momentálne na to ani nemám chuť potom čo mi povedal..:-( a okrem toho už ma serie lebo veľakrát som mu hovorila že chcem predohru ..ta ne.. si myslí že obyčajné bozkávanie sa, mi nejak pomôže... bože preto som nikdy nechcela neskúseného chalana.. ja som chcela skúseného aby ma niečo naučil..:-(

silenka

no skus pit viac, vody, dzusov hlavne ananasovy, bananovy ale obycajna voda z vodovodu je tiez fajn. jedz sladke ovocie, jahody, banany, ananas, nesol vela ani nejedz korenene jedla, fajcenie a alkohol to tiez robia ze ble. a to iste plati pre muzov.jedlo ovplyvnuje zensky sekret a muzske semeno.alebo je este jedno riesenie. nespavajte spolu, nemajte ani oral, ani mazlenie. a uvidis, ci mu to zacne chybat ved to nebudes robit nasilu, kde myslis nato, ze mu to vadi a nevonia...

Nicoolka73

ahoj presne toto isté aj môj priateľ:) ... nechutí mu to nie že by som nedodržiavala hygienu ael keď zvlhnem a to on nemusí (lízať)... jednoduché riešenie kup si orálny gel.. pozor nie lubrigant.. oralny s príchuťou niečoho.. a ten durex cherry to si ani nemusíš kupovať.. to je hnus.. také sladké no fuj.. ako keby tam bol samý mäd s čerešnou ale total sladké nechutné.. važne... to ani mne nechutilo ani jemu .. ale raz sme mali to sme si objednali z takéo letáku sexualneho .. tam bolo plno oralnych gélov.. skus navštíviť nejakú internetovú stránku s erotickými pomôckami to tam majú a jahodkové to bolo to by som papala aj same a on mi to dal na moju a neboj.. už mu to nevadilo... alebo skús v lekarni.. ale ten durex važne nekupuj!!! vlastná skúsenosť

Faith

majo 88 a na čo mi to je..:-( keď on mi orál nechce urobiť a ani si neváži že má holku ktorá to jemu chce urobiť.. nechcem ho do toho nútiť aby mi ho urobil .. chcem aby to chcel sám..:-( v živote som nemala orál..:-( a serie ma to.. a rozísť sa s ním tiež nechcem..:-( aspoň nie teraz...:-( bol môj prvý a ja jeho tiež..:-(