Ma toto vyznam ? ...

Príspevok v téme: Ma toto vyznam ? ...
daniel45

Chcel by som vediet vas nazor na moj problem. Spoznal som jedno dievca, asi tak tri mesiace dozadu, a velmi som sa do nej zalubil, no ked sm jej to povedal, tak mi nedala ziadnu odpoved, ze ona proste nevie...von spolu chodime aj si piseme na nete a tak, ale vzdy povie ze nevie, aj ked som jej povedal az mi normalne povie aj nie, ze pre mna to bude lepsie, ale ona len nevie. A ja som uz uplne bezradny, stale na nu myslim a neviem sa na nic sustredit, proste mam ju stale v hlave. Este jedna vec, v lete sa rozisla s priatelom, chodili spolu dva a pol roka. To je vsetko, prosim, vyjadrite sa...diky

daniel45

No s tym pacenim, na to mi sama hovorila ze sa nechce do vztahu vrhnut len koli krasem ze sa chce aj sponat trocha viac, aby to podla nej ze stalo za to, ze nechce len mesacne chodenie koli tomu ze sa jeden druhemu paci...proste mne sa tiez paci vela dievcat a mam aj par kamaratok ktore su velmi pekne, ale nenapada ma ze koli tom uze sa mi pacia ze by som s nimi chcel nieco mat

daniel45

No ano, pred dvoma tyzdnami, ale asi to vyznelo za sa jej to pytam kazde dva tyzdne...to nie, to som sa pytal po dva a pol mesiaci a ked sama nevedela tak som sa viac nepytal a ani sa nebudem...ncham to tak

ne_viem

Hej ty usmev, tak to funguje len v dokonalom svete, no nanestasite my v takom nie sme. Ked chce ktosi vediet na com je a nenecha druhemu priestor na vlastne pocity, je v tom hlavne netrpezlivost nez skutocny zaujem, ktora znemoznuje citlivejsiemu cloveku uvedomit si, co vlastne chce a co citi. Ked tu daniel pise furt o case, ze podla neho jej dava dostatok casu, kedze pred 2 tyzdnami chcel jasnu odpoved, tak nech aj vie, ze laska ma svoj vlastny cas, ktory nie je mozne uponahlat.

daniel45

Viem sam ze neviem sa podoba skor k nie, ale ked sama povedala ze nechce mi povedat nie proste ale este sama nevie, tak preto mam pocit ja ze mam istu sancu u nej, ale ona je dost zlozity clovek, a ja mam len strach ze to casom prerastie a zafixuje sa iba v kamaratstve a dalej sa to nepohne...

:)

Deee - to je pekne zbabele podla mna povedat neviem, ked vies, ze nie...a ze nechcela som ranit, to je velmi chabý argument...ovela lepsie je vediet na com som ako ta neistota a ked stale dufas, ze mozno vlastne ano...predstav si, ze by to bolo opacne, radsej by si dostala opoved neviem alebo nie???

ne_viem

Neviem sa blizi viac k NIE nez k ANO, no to neznaci, ze je to NIE i ked sa to tak v tej chvili javi mozno aj jej aj tebe.

daniel45

Ale aj som jej povedal, asi dva tyzdne dozadu, nech mi normalne povie aj nie do oci, aspon budem vediet na com som, ze ja koli tomu nespacham samovrazdu, ze bude to lepsie aj pre mna ako by som niekolko mesiacov bol v tom ze mozno a potom na koniec nie, ale ona mi povedala ze ma ma velmi rada, ale ze NEVIE. Tak ja uz sam nechapem, mal ktosi z vas tu nejaky vztah po nejakej dlhsej znamosti ? az po par mesiacoch kamaratstva a tak ?

ne_viem

Asi sa boji, ze ta strati, ak povie, ze nie je pripravena. Mozno toto tvoje trapenie ohladne tejto veci na nu nechtiac prenasas a ked je citlivejsia, tak to do seba absorbuje a ani nevie preco jej je tak divne. Potom je nerozhodna. Kazdy clovek si potrebuje zachovat istu integritu a ked mu ju druhy takymto sposobom i ked nechtiac narusa, musi to v sebe potlacat, aby "prezil" sam so sebou. Ved chap, ze ona sa tiez boji, ci to ma vyznam, ked to trapi aj teba.