chlapi a chlapci-otázka pre vás

Príspevok v téme: chlapi a chlapci-otázka pre vás
purblanka

Prednedávnom som sa vydala,môj manžel ma miluje stále mi vyznáva lásku,posiela krásne sms,keď nie sme spolu,ale.............všimla som si že rád pozerá po pekných dievčatách,a ženách,často pozerá aj na nete,vyhľadáva si ich,no nerozumiem prečo.Vie,že mi to vadí,a robí to stále.Možno si myslí,že ja to neviem,ale ....Je mi to nepríjemné,ked niečo pozeráme spolu,a on stále povie na nejakú aká je krásna,akú ma peknú postavu,a pod...no načo to robia muži,ked majú svoju lásku.Najprv hľadajú tú pravú,a ked ju už majú,tak robia toto.Prosím,vyjadrite sa chlapi...

rony26

no ak to je cisto len o internetovych vyretusovanych kraskach, ktore nikdy nebude mat, tak sa nato skus povzniest...ale ako uz pisala jajka, ustriehni si aby ich nevyhladaval na nete aj s inym umyslom...ale zase si myslim, ze ked si si ho vzala tak ho uz trosku poznas a vies ci je toho schopny alebo nie

purblanka

ked je na nete,a počujem,že idem,hned to dá na lištu,čo pozerá,a nevie,že ja to vidím,ale mu to radšej nehovorím,lebo sa nechcem hádať.

purblanka

jajka-neľutuje,že sa oženil,aj ked aj ja si veľax dávam túto otázku,ked vidím,čo robí.Internet má aj svoje nevýhody.

rony26

ja si myslim, ze predtym si to urcite nedovolil do takej miery...ale teraz po svadbe, ked je ruka v rukave, tak uz nemusi tak kontrolovat svoje spravanie

purblanka

no,nepáčilo sa mu,ked som povedala na jedného ..........že je sympaticky,tak sa naštval,že sme sa pohnevali

purblanka

to mi nevadí,že pozerá,ale žťe ich vyhľadáva,a sleduje ich aj ked sme spolu v meste a najviac mi prekáža,ked sa o nich vyjadruje,inak by mi to nevadilo.