Prvýkrát a strach

Príspevok v téme: Prvýkrát a strach
hell

ahoj ludia potrebujem pomôcť... dneska sme sa s priatelku rozhodli že to skúsime prvýkrát, pričom ja už som to mal.. nešlo to strašne ju to bolelo tak sme to nachoniec nechali tak... nedostali sme sa hlboko a kondom sme mali... pritom ma stale bolesti v podbrušku=( .. neviem čo to môže byť dúfam že sa nič nemohlo stať ja som sa nespravil a ju to stale boli na dotyk v oblasti mechura=( ... potrebujem pomôcť či to je normálne pričom myslím že je stále panna a čítal som si už príspevky možno neola spravne naladená a možno som to pokazil ja .. =( potrebujem fakt pomocť strašne sa o ňu bojím .. =( ... pls ak niečo viete

cccxxx

len si jeb :) nezabudni ze cim si mladsia, tym sa zvysuje riziko rakoviny krcka maternice. a nezabudni nosit kratku suknu v zime aby si bola cool :D

hell

nei ja si to nemyslím.. práve som si dokonale istý že sa to nemalo ako stať,,, len ma trápi či jej nieje niečo viac, bojím sa o ňu.. dobre, strach, stres, uvolnenie; beriem, ale čo ak je v tom viac.. jednoducho ju mám strašne rád a chcel som vedieť názor.. ďakujem

levicaaaaa

ak si skutočne myslíš, že mohla ostať tehotná a navyše hneď by ju z toho aj bolelo brucho, tak potom nie si pripravený na pohl. styk a na to, čo so sebou prináša

levicaaaaa

hell , do dobre, prdel si zase zo mňa robiť nemusíš... prázdniny choď tráviť iným spôsobom prosím ťa

hell

dovtedy ju ale nebolelo =( .. nemohlo by sa stať, že by nejakým spôsobom otehotnela ??aj keď ju to začalo bolieť nasledne po "styku"?? .. aj keď som vlastne do nej nevnikol ??

levicaaaaa

mne je jasné, že ste do toho šli vzájomne, ale nič z toho nebude ak sa tvoja baba bude báť... jednoducho sa neuvoľnila... to je celý princíp... bolesť v podbrušku...no neviem, to s tým možno ani nesúvisí...

hell

hmmm my sme šli do toho vzájomne.. myslím že som na ňu netlačil aj keď vravela že má strach a ja som si to uvedomoval =( ... myslíš že ta bolesť v podbrušku nič neznamená .. =( ... ??

levicaaaaa

tvoja priateľka zrejme nebola vôbec uvoľnená, čiže si šiel do nej nasilu... preto ju to zrejme bolí...

nabudúce dlhšiu predohru a počkaj kým ti sama navrhne pohl. styk...