Nezapadam do partie

Príspevok v téme: Nezapadam do partie
Paťa1991

Mam priatela uz rok, bzvam sice od neho vyse 50km ale obcas travime cele vykendy spolu, no ked ma zoberie medzi jeho kamaratov akosi neviem najst s nimi spolocnu rec, citim sa ako keby som tam nepatrila, ich srandicky a vtipy mi nepridu vtipne, su to uplne typy ludi ako ja, ja som kludnejsia povaha, myslím ze ma neberu vazne pretoze som skor rozumnejsi a citlivejsi typ cloveka no pred nimi sa snazim nebrat vsetko vazne no stale ma neberu do parie, neviem co mam robit o com sa mam s nimi rozpravat, ked som ticho som zla a ked nieco poviem spravia si z toho srandu, priatel povedal ze oni su taký ze to beru ako srandu nie preto ze by ma nemali radi no neviem si pomoct, mam s nimi hlupy pocit a neviem teda ako sa mam s nimi rozpravat a aka mam pri nich byt ... dakujem za radu :)

bojim

Pre mna je to des a hroza a vyhybam sa tomu jak cert krizu. Takze ak ide s kamosmi na diskoteku, ci do lesa alebo hsopody tak ja tam rozhodne nejdem a ani nikde inde s nimi. Mam z toho strasne stresy a vtedy sa predtym bud prezerem alebo rozkusem usta a s kludnym svedomim mu mozem povedat, ze mi je zle, a nech tam ide s nim sam lebo je to aj pravda. Desi ma to k smrti. Nemozem sa s nimi stretnut, nejako to nejde. Niektori mu ani neveria, ze ma ma, kedze ma nikdy nevideli a asi nikdy neuvidia. Viem sa stretnut len s nim.

lost

partia... sa moze rozpadnut
potom bude treba zapadat do novej.

ludia su ako magneticke poly, proste + a + sa tazko pri sebe udrzi :))

mas to relativne tazsie v tom ze je to priatelova partia, tak neviem, asi nezostava nic ine ako len skusat zapadnut, alebo nech ti priatel povie co maju clenovia partie najradsej a skus sa do tej tematiky z rychlika pozriet, len tak aby bolo o com kecat, mozno to pomoze, aspon nic nestratis ..

ojka

bud jednoducho sama sebou, načo sa hrať na niečo, čim nie si? Priatel ta ma určite rad preto aká si, a nie preto, že sa chceš na niekoho hrať, alebo podobať. Niekedy to jednoducho tak býva, že si človek s nie každým sadne.