Kolko sa vam "podarilo" pribrat pocas Vianoc???

Príspevok v téme: Kolko sa vam "podarilo" pribrat pocas Vianoc???
didiana78212

Tieto zimne mesiace a vianoce zrejme dost blbo ovplyvnili moju vahu. cez leto som mala 58,3 pri vyske 170 cm a mam 18r. Dnes sa veru ani neodvazim postavit na vahu myslim ze okolo 61-62 tam uz bude.. :( Som z toho dost nestastna a planujem zacat aktivne plavat? Pomaha plavanie pri chudnuti?(kraul) Dufam ze jo .:) Lenze ked mate plny dom chlebickov ,zakuskov a kolacov to sa neda odolat :)A hlavne ja ked mam mat svoje dni tak a skoro dva tyzdne pred tym mam zachvaty ze jem veela :( Ako ste na tom vy???Ja citim ze na bokoch a bruchu je toho ako viac :(( Boze uz necj je jar a letooo.. :)

n,,,

3 kila pribrala.. ale to bola moja pôvodná vaha.. čo som mávala volakedy.. len cez leto som schudla na 50 a teraz mám 53:) niekdy 54-- ale to schudnem pôjdem na erobik cvičiť.. a tak a piť veľa vody nie sladkých blbostí.. tým schudneš len kilo... a naž sa papť tak isto ...a nedavaj si veľké porcie..

lamiska

didianka, ja ta potesim, ja som nabrala tak, ze rifle nie ze nedopnem, ja ich ani cez zadok nepretiahnem :) uz pred sviatkami to bolo zle, ale teraz mam tusim aj 3
kila navyse (a to este asi aj priberiem, lebo idem na dovolenku), takze sa nestresuj, neries kolko si pribrala, ale podho pekne cvicit, plavanie je super na chudnutie a nezatazujes nim klby ako napr. pri behani, skus si najst aquaerobik. Dtzim palce pri chudnuti, papa

magda23

pred Vianocami 48 kg pri 165 cm, teraz o dve kila viac, kto by odolal tym kolacikom:)
ale teraz menime rezim, kazdy druhy den hodinova prechadzka, rano si trochu pocvicim a tuk bude prec..dufam

Ema132

plavanie podla mna moc na chudnutie nie je ucinne..ale neviem to posudit, ja chodim plavat ale len tak pre udrzanie kondicie...skor si skus najst nejake cviky na nete:)