K comu je muzovi zena ?

Príspevok v téme: K comu je muzovi zena ?
Nivea_formen

Myslim si, ze v dnesnej dobe je vela chlapov ktori si dokazu spravim vsetko aj sami. O domacnost sa staraju spotrebice cize nie je ziaden problem s tym oprat si nieco a podobne. Ta sexuchtivost muzov mi pride ako vsugerovana z televizie a z casopisov atd a uplne hlupa. Sex ??? Naco aj tak to po case pride uz nudne a onicom. Chlap ktory zacne so zenou vztah bude v manzelstve iba doplacat na zenu lebo ona zarobi menej. Starat sa o deti ktore aj tak az tak velmi nechce.

Laska ? Tie emocionalne hovadiny mi pridu uplne nechutne. To je pre zeny nie pre chlapov. Ja to nepotrebujem a myslim si, ze vela chlapov to nepotrebuje. Porozumenie ? To aj tak nie je mozne, hociktory chlap lepsie pochopi ineho chlapa ako zena. Ta ho bude iba chciet vyuzivat nic ine. A mohol by som menovat dalej ...

Nedokazem najst ziadnu vyhodu v zenach skor iba same nevyhody.

Nolo

uhlie presne tak, akonahle sa sem prida jedna-dve taketo temy uz je ohen na streche, ale to, ze tu pravidelne citame kraviny z opacneho pohladu je akoze OK? Prave naopak ja len privitam, ked tu bude takychto tem co najviac, aby si aj muzi konecne uvedomili ich hodnotu a nepodlahli tomu neustalemu masirovaniu zo strany medii a tomu, co sa nan nas neustale z kazdej strany vali. Inac tu by sa hodila jedna moja mensia uvaha. Cim viac sa clovek sprava pudovo, tym viac potrebuje k zivotu (stastnemu zivotu) opacne pohlavie (plati to pre obe pohlavia). Naopak, cim viac sa clovek riadi rozumom-chova sa logicky/rozumovo, tym menej potrebuje opacne pohlavie k svojmu stastnemu zivotu. Z toho vyplyva, ze cim je clovek inteligentnejsi a cim viac dokaze potlacat svoje pudy (a najma ten najsilnejsi pud rozmnozit sa a tym prezit), (sprava sa prisne logicky), tym menej citi potrebu uspokojovat svoje pudy. V takom pripade, vsetky vlastnosti, ktore na nas muzoch najviac zenam vadia, su v skutocnosti ich zivotnou spasou a mozu za ne dakovat. Su totiz casto prave tym muzskym dovodom potreby ich existencie a potreby mat ich po svojom boku. Cim inteligentnejsi budeme a cim viac prisne logicky budeme uvazovat, tym menej logickych dovodov potreby existencie druheho pohlavia budeme nachadzat a to by mohol byt nas uplny koniec (koniec nas vsetkych).

Slobodna

uhlie, nepíš v množnom čísle.Každý hľadá to, čo si sám nedokáže zabezpečiť. U niektorých sú to peniaze u niektorých zas kvalitný sex alebo niečo iné.

uhlie

Slobodna,

tak potom nerozumiem, preco stale tvrdite, ze muyi vas utlacaju a diskriminuju a nie ste konkretne.

V inych temach bolo pisane, ze zenz skor hladaju lahko yiskane peniaze a pohodlie u muzov.

Slobodna

No keď ma sklame napr. Janko, tak budem nadávať na Janka a nie na všetkých Jankov sveta. Myslím- teda viem, že ženy ani muži si nemajú čo vyčítať. Bohužiaľ už aj muži sa začínajú v istých oblastiach správať ako ženy- riešiť isté veci-napr. takéto, čo je škoda, pretože vždy som na mužoch obdivovala to, že práve takéto hovadiny neriešia.

uhlie

Slobodna,

nesuhlasim s tebou. 99% debat o tom, aki su muzi zli sem davaju zeny. Ked sa najde jedna z opacneho pohladu, tak to prekvapivo vacsine zien vadi.

Slobodna

Kvalitní muži už asi tiež vymreli. Neviem prečo niekto stále začína debaty o ženách či mužoch. Nikdy sa nikam nedostaneme, pretože z oboch pohľadov sme na tom rovnako :-)

doubledog

zena doplna muza a naopak.
problem je ale v tom, ze naozaj "kvalitnych" zien je velmi malo a najst nejaku je o dost lepsie ako vyhrat v loterii.

Slobodna

súhlasím, ale zo ženského hľadiska. K čomu je žene chlap? Obyčajná guľa na nohe. Už dávno neplatí, že žena sa môže o muža oprieť, práve naopak, ešte viac ju ťahá k zemi so svojími akože problémami, ktoré sú samozrejme vždy väčšie a dôležitejšie ako naše. Ale...sex :-) Takže predsa len si ešte neviem predstaviť žiadnu krajšiu alternatívu poriadneho samca pri sexe. Mnoho ľudí je síce zatrpknutých voči opačnému pohlaviu, no napriek všetkému sa neustále potrebujeme, priťahujeme, chceme, milujeme či nenávidíme. Kto nechce ženu, nech ju nemá, kto nechce chlapa, nech ho nemá, aspoň ostane viac pre tých, ktorí chcú :-)