co to moze byt?

janulka85

Na vagine sa mi vytvorila hrcka /take nieco ako ked vas ustipne komar/. Svrbi ma to a trochu to aj boli. Neviete mi povedat, co to moze byt???

dada

Ahojte prosim vás o radu bola som na vyšetrení a gynekolog mi povedal že sa mu krčok maternice nepáči mám stenu príliš červenu.Dal mi Entizol vaginálne a za dva týždne mám ist na kontrolu kde mi chce odobrat vzorku na vyšetrenie že vraj mám tam silny zápal.medzitým som dostala zápal obličiek v moči mám hnis na tri krížiky som zufalá čo ked mám rakovinu?

romi

Stáva sa to, keď sa užívajú antibiotiká a tieto narušia prirodzenú flóru, príčinou môže byť i prehnaná "mydlová" hygiena, vtedy je dobré na čas používať len čistú vodu, alebo len jemné detské mydlá, a taktiež sa to môže objaviť i po chránenom styku - ako reakcia na latex(kondóm). Ak je to mykóza, obyčajne je žena zasiahnutá i vnútri - maternica.Vtedy je málo účinné používať len masť (Fungicidin) lokálne na vonkajšie časti, ale obyčajne veľmi dobre zaberú vkladacie tabletky Gynevaparyl.A ešte jedna vec, darmo sa bude žena liečiť, ak máva styk bez kondómu, môže to mať i jej partner-v semenníkoch ( i keď žiadne vonkajšie prejavy nemá, ani proplémy nepociťuje), pri styku to stále znova a znova prenáša na partnerku, ktorá sa tým pádom zbytočne lieči.Takže sa odporúča liečba oboch partnerov.(on si dáva iba masť to stačí).Je to všeobecne dosť časté ochorenie, s veľmi nepríjemnými príznakmi, ktoré keď sa nelieči, pretrváva a spôsobuje nepríjemné komplikácie ako pálenie pri močení a rany až chrasty, ktoré neskôr zasahujú až po konečník.Stačí 10 minút u gynekológa a je to preč.pa pa

brunuska

no skus si spravit sedave kupele...najlepsie s harmanceka..bud v teple.no a hygiena je samozrejmost. ale pri prechladnuti by si mala aj vytok si myslim.a mas to tam cervene alebo co?