Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotná-prosím poraďte

Príspevok v téme: tehotná-prosím poraďte
kaszia

Dobrý deň všetkým! Práve som teraz robila tehotenský test, vyšiel pozitívny. Inak som z toho veľmi šťastná, len mám trochu obavy. Práve teraz som dobrala antibiotiká, a vaginálne tabletky, ktoré mi predpísala gynekologička.(ešte nevedela že som tehotná) Pôjdem určite ku gynekologičke, len by som potrebovala vedieť, dať si poradiť, môže to poškodiť bábätko? lebo by som si to nikdy nevedela odpustiť keby kvôli mne bolo nedajbože choré. Dakuejem všetkým za odpovede. S.

kaszia

tak nemala som to brať. ale predtým som naschvál urobila tehotenský test, aj počas lebo som mala obavy, a stále vyšiel negatívny, iba teraz čo som nedostala menštruáciu už vyšiel pozitívny. Strašne sa bojím, ale budem sa modliť k Bohu

lenkaaaaaaaa

skus pozriet do pribaloveho letaku, tam by malo byt napisane, ci sa mozu lieky uzivat aj v tehotenstve. ale predpokladam ze niesi dlho tehotna, takze tie lieky by nemali mat vplyv na plod :)

.....

Tak na to určite najlepšie odpovie gynekologička, ale veci má vo svojich rukách aj Boh.Nikdy nevieš, či sa dieťa narodí zdravé alebo nie. Aj bez liekov. A ide aj o to, aké lieky si užívala.