Počujte, mám taký problém. Začalo to ale pred pol rokom, tak že som si išiel ulaviť na pánskych záchodoch do pisoáru. Bolo tam dosť ludí, no a mne za ten svet sa nešlo vymočiť. Tak som to nechal tak a išiel až doma neskôr. No ale potom sa my to začalo stávať častejšie a teraz mám z toho fakt stresi. Si pripadám jak idiot keď si tam prídem, postojím a nič. Ide mi to, len keď tam nikto nieje. Stretol sa s tím už niekto, fakt potrebujem poradiť. Ďakujem
Problém pri močení
ked pojdes do zenskeho tiez sa nemozes vystat?
Urcite to nie je vazne, nic pre psychiatra. Mozno si na wc zazil nieco neprijemne, napriklad niekto ta vystrasil , bol tam niekto kto sa na teba pozeral, alebo nieco podobne. Urcite sa s tym da zit, ale je mi jasne ze ti to trocha vadi. Ked tam stojis a nic, skus tu stranku, tam je celkom s´dobra rada ako sa toho zbavit.
Ahoj. Mám podobné problémy už roky. Je to psychického pôvodu
Ahoj,
tvoj problem sa nazyva - parureza. Je to isty typ socialnej fobie, trpi nim male percento muzov. Ak je to pre teba velky problem navstiv urologa, alebo si najdi stranku na nete ,kt sa tymto zaobera. daj do vyhladavaca mnou spominany nazov a urcite to najdes. Tam najdes aj navod ako sa toho postupne zbavit. Navstevu wc ries pouzitim kabinky. Prajem vela trpezlivosti.
hmm sorry ja ne viem je to trapne ale tu ti iste niekto poradi drž sa