myslite ze moze vacsi penis sposobovat problem pre zeny?
vacsi penis
pabluso1, ano, moze.
priemerna dlzka vaginy je 8-10cm a natiahnut sa pozdlzne dokaze najviac o 100%. pre biologicky priemerne vybavenu zenu to potom moze byt problem. predstav si ak sa 8 cm natiahne maximalne na 16, a to tam este je krcok maternice, ktory je velmi citlivy na narazy a jeho stimulacia je zvycajne pre zenu neprijemna.
takze ti zostava len zladit velkosti. ci vyhlasit vyberove konanie alebo skusat naslepo, pripadne vymysliet alternativne testovacie metody... tu uz neporadim. :(
viem si predstavit tu frustraciu ak nemozes vykonat tzv. uplny zasun. to musi byt nieco ako bozkavat len spodnou perou. :(
Vážený pán,
Samozrejme, že veľmi veľké prirodzenie od 22cm môžme spôsobiť dámam s kratšou vagínou problémy hlavne bolesť.
Hsichdduu djdudjf xkjenc x wxkx knf skal a. Sv vsgsbs shshhshs djdjsjs sbshdj ddjdd djdjhdyd djdjs jkfke djbhsjdyshhsbs zjjsndnd djdudjf.
Na zvacsenie penisu Vam odporucam Vimax, pre viac informacii si pozrite www.vimaxprodej.cz, Vimax je lepsi ako lieky a nema vedlajsie ucinky, objednavajte to radsej od predajcov s certifikatom aby ste mali original a nie falosny Vimax. Ja to kupujem na -adresa odstránená- v baliku dostanem certifikat originality zadarmo k 3 baleniam a doručili to do 3 dní.
myslim ze nieco nad 20 je ok..mne osobne je to jedno mala som 6 rokov priatela s velkym a teraz mam priatela s mensim..a nevadi mi to hlavne ze je dostatocne hruby