chcela by som sa opytat,ci ste s priatol damy oslavovali nejak pol roka vztahu resp.ci ste mu nieco davali a ked ano tak co,pretoze ja netusim co mam svojmu podarovat kedze nedavno mal narodky aj vianoce boli:(viem ze on mi nieco chysta tak neviem co by som mala:(
Darcek na polroka
A čo tak mu dať niečo pamiatkové ako USB s vašimi fotkami? Ja som to svojmu tak dala a po 4 rokoch je to pekné si pozrieť :) našla som aj peknú stránku s USBčkami www.backitup.sk prehodnoť to, určite ho to poteší :)
mandarinocka tak potom to spolu pekne oslavte (:
hej nejaký bonbonieru a spolu si naplánujte kino
noo rpesne ja som tiez hcela nejaku bonbonieru v tvare srdiecka,myslim ze by to aj malo stacit:)
ak mu chceš už važne niečo kupiť, tak si spravte nejaký pekný večer radšej, kino, alebo večera, neviem čomu fandíte, alebo mu kup taku malu bonbonieru v tvare srdiečka. (:
my sme si v takom obdobi davali darceky stale, basnicky, obrazky, cokoladky, kvetinky, hocikedy, ked to chcete oslavit tak radsej si vyrazte spolu niekam, kino, koncert
pozvi ho do divadla ked uz tak
denz, presne to aj mna napadlo, vsak mozete oslavovat aj "vymesacie" dokonca aj kazdy tyzden.... je to priskoro podla mna.
oslavovat vztah, ktory este nepresiel tvrdymi skuskami, ktory este vlastne nie je utuzeny... najkrajsie oslavy su spontanne, ked prehrmi burka, to zmierovanie sa a utuzovanie lasky a priatelstva. polrok je prilis malo.
Veru, tiez mame pol roka, ale kedze to vyslo takto na Vianoce, ale aj keby to bolo inokedy, pol roka nejako velkolepo slavit mi pride cudne... darceky alebo tak. Pripomenuli sme si to a tesili sme sa z toho, to je asi vsetko :)
Ak ti nieco da a ty mu nie, nebude to znamenat, ze ho lubis menej alebo nelubis alebo ze si zabudla... Dat mu darcek len preto, ze on tebe, je smutnejsie, nez nedat ziadny.
len aby to nebol posledny polrok.....
a co tak stvrtrok oslavovat......
alebo kazdy mesiac.....