Nutrex Lipo 6

Príspevok v téme: Nutrex Lipo 6
nutrexka :)

Prosím skúsenosti. :) Kto užíval, tak po akom čase bolo vidieť výsledky. Samozrejme popri zdravej strave s občasnými prehreškami :D .. Že či to pomáha zhodiť zo zadku a tak, hocijaké skúsenosti čo sa týkajú tohto výrobku - prosím, nijakého iného, ide mi čisto len o tento, ďakujem :)

SuperX

ja idem zacat s lipo6 a mam len 14 rokov tak sa pitam ci bi som z toho nahodou nemohol mat nejake vedlajsie ucinky napr. by som prestal rast ??

Rome

podla mna su celkovo setky spalovace zbytocne:) .. upravenim si stravy..a nasadenie vhodneho a tvrdeho treningu dosiahnete vytuzenu postavu aj bez tohto..:) ja som napriklad zhodil za mesiac 6kg .. jem 6-8x denne sice nie az tak v malych mnozstvach lebo cvicim 4x 2h do tyzdna..:)

ale da sa to ak mate odhodlanie lipo vama le k tomu urcite len pomoze:) ale si zapametajte.. bez upravenej stravy ziadny spalovac nepomoze:D mozno tak akorad clenbuterol..ale to nie je zrovna naj bezpecnejsiaa vec:)

Rome

podla mna su celkovo setky spalovace zbytocne:) .. upravenim si stravy..a nasadenie vhodneho a tvrdeho treningu dosiahnete vytuzenu postavu aj bez tohto..:) ja som napriklad zhodil za mesiac 6kg .. jem 6-8x denne sice nie az tak v malych mnozstvach lebo cvicim 4x 2h do tyzdna..:)

ale da sa to ak mate odhodlanie lipo vama le k tomu urcite len pomoze:) ale si zapametajte.. bez upravenej stravy ziadny spalovac nepomoze:D mozno tak akorad clenbuterol..ale to nie je zrovna naj bezpecnejsiaa vec:)

jajka555

mne zas l-carnitin vobec nepomahal.. ale asi na kazdeho plati nieco ine. ja som zvedava, ci to jedno balenie lipo bude k niecomu, ak nie, tak asi si uz nic nekupim, vsetko to stoji vela penazi

carey

ahojte, ja tiez uzivam lipo 6, ale nebadam nejaku jeho ucinnost, davam si 2 tabletky cca 40min pred cvicenim... a to ho uzivam uz asi mesiac, doberiem a idem na l-carnitin

jajka555

racer
ahoj, ja som zacala s uzivanim lipo 6 pred dvoma tyzdnami, ale neviem po nom spat. a to beriem tabl. max do 12tej. ty si nemal pri nich ziadne problemy? vyhoda po nich je, ze nemam velmi chut do jedla a zjem len malu porciu, inak sa hned citim prejedena a dlhie syta, cize ani casto nejem. ale mam pocit akokeby mi zrychlovali pulz a ked idem vecer spat cca okolo 23tej, tak zaspim najskor o jednej druhej rano. ked ich jeden den vysadim, zaspim v celku normalne.

RaceR

Tak Lipo 6? :-P
užíval som strieborné lopo 6
a 2 krabice lipo 6 black..
na Slovensku oficiálne nepredajné kvoli údajne vysokým hodnotám niektorých látok..
výsledky: počas 4 mesiacov 16kg
začal som cvičiť pri váhe 106kg a prestal som dietovať pri váhe 90.7kg
ale celkový úbytok váhy za 8 mesiacov bol zo 114kg na 90,7 kg čo je necelých 24kg..
Takže lipo6 určite doporučujem..
A čo sa týka ceny tak dá sa zohnať aj za 19Eur ale je to dočasná akcia 1+1 niekde z anglického velkoskladu. Ale pozor je to určené pre európsky trh takže nie je tak účinné ako z USA..

lilmajenka

nedavno som si objednala lipo 6, cca 30eur ma vysiel a k tomu aj carnitine..citala som,ze su to dobre spalovace...pri svojej vyske 152 cm mam 82 kil (nabrala som v tehotenstve a nechcu ist dole) --- moje telo pomaly spaluje a tak ani vela nejem, lebo prakticky ani nie som hladna...aj tak sa kila stale drzia...tak som zacala chudnut, pomaly zacinam s treningami - cvicenia z youtube :D ... carnitine urychluje metabolizmus,tiez som citala, ze ludia maju z toho dobre vysledky,ako aj z Lipo 6 tak som zvedava na tie moje :)