? myslim od doby vystavenia, je to surne, dakujem
Ako dlho plati vymenny listok k lekarovi??
datelinka takze ak chcem na orl kvoli chronickemu ochoreniu ako to je? plati aj tri mesiace?
podľa toho, o aké vyšetrenie sa jedná. ak máš akútne respiračné ochorenie a pošlú ťa na ORL, tak ani tri mesiace, je potrebné absolvovať vyšetrenie v čo najkratšom čase. ak máš nejaké chronické ochorenie, myslím že ani tri mesiace nie sú limit. však na niektoré odborné vyšetrenia sa objednáva aj 4 mesiace dopredu. ak však máte niečo, čo nesúri, treba si pýtať výmenný lístok bez uvedenia dátumu vystavenia.
aknitka urcite? velmi by som to potrebovala vediet...
Mne sa mari nieco s cislo 3, len neviem ci 3 tyzdne alebo 3 mesiace, skor tyzdne.
pol roka!
hm, no tak ak bude zle , tak si chod k obvodnej pre druhy,.... aby sa to začalo riešiť (;
ano, je tam urcita doba dokedy plati, ale neviem aka je.
ee, len mam cosi bolave na jazyku, poslali ma na chirurgiu rezat, ale myslela som ze je to alergia lebo po vynechani paradajok to zmizlo. teraz je to spat a paradajky stale nejem, takze predsalen musim klusat na tu chirurgiu a zajtra budu 2 tyzdne co som dostala VL. v minulosti sa mi stalo ze ma odpinkali, lebo som mala VL starsi ako 2 tyzdne
ja neviem o tom, že by tam bolo nejaké časové obmedzenie
chceš nejaké vyšetrenie nebodaj odložiť?