dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
co som stretol.... ??? :DD dobre zuzka...vlastne mas pravdu :)
NUZ JA SOM ROMANTICKA ZATIAL MA TO BAVI.AJ SA MI DARI .NO VED UVIDIME MOZNO ZE SA ZOMNA NESKOR STANE DRACICA ,NECHAM SA PREKVAPIT.
bingham:)) ale co si ty stetol...
sisssa--
teraz neviem ako si to myslela ci vazne, alebo ironicky :DD...., ale tu romantiku teda moc zeny nemusia...co som teda aspon ja stretol :))
VZTAH BY MAL BYT OBOJSTRANNY JA VIEM ALE PRAVE O TO IDE KED MUZ MA O MNA ZAUJEM TAK NECH MA BALI ON .A POTOM MU MOZNO AJ TU VECERU PRICHYSTAM.
sissa,
ved taku veceru mozes kludne aj ty zorganizovat pre chlapa svojich snov. Preco chces len brat a sama nic nedavat. Taky vztah, kde zena len nieco pozaduje a este si aj s muyom zasexuje, nemoze dlho vydrzat. Vztah by mal byt obojstranny.
Ojka taka romantika,ruze ,vecera atd...No chalani to je pre nas zeny ,lenze taky romantici su asi len v tych telenovelach.Inak bingham ty aj posilujes nooo!
nechapem ale nevadi:)) ha vidis bingahm?:P
zuzic, uhlie to myslelo tak, že by si nemala zovšeobecnovať, že to je spravne, ja som len dala svoj pohlad, ako by som si to priala ja (:
bingham, len ju nechaj, dievča je poslušné až až ((;
bingham, tu si, všetko dobré v tomto roku:) a veľa úspechov v posilňovni:))