dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
skôr mínus 10 :D
Uhlie kazdej nam tu uberas roky ja by som bola zvedava kolko mas ty rokov.8!? 9!
uhlie by sa mal predovšetkým naučiť základy pravopisu a potom by mohol hodnotiť vek prispievateliek :)
ZUZIK mna uhlie neurazi a teba tiez nie.Ja som rada ze som mravna zena a ako citam ty si tiez na svoj vek dost rozumna a ked chce nemravne zeny nech ide dobordelu.
uhlie: nesklamal si moje očakávania... v skutočnosti mám ešte menej!
moje hodnoty idú až do mínusov :D :D :D
Shaula,
tebe by som podla urovne prispevkov typoval tak maximalne 10-12 rokov.
uhlie ak si si to este nevsimol, my si z binghamom uz dobre dlho robime zo seba srandu. teda ak mas na mysli tuto temu.
predstav si ze o tejto stranke vedia lebo som im uz viac krat pomohla radami z tejto stranky teda ak ta trapi iba tento problem tak si nemusis robit starosti
uhlie: a mne by si aký vek tipoval?
zuzic,
aj keby si sem svoj vek nenapisala, tak tvoje prispevky su len na urovni dietata a clovek sa dovtipi. Vedia tvoji rodicia o tom, co sem vypisujes?
uhlie nikdy si nemusel vediet moj vek, keby som ho nezverejnila. okrem ineho je tu dost neplnoletych neni tu napisane ze sem mozu prispievat iba dospeli a niekedy ked sa pozres okolo seba dobre aj sam vies ze tu niektori prispievatelia maju menej rozumu jak rocne decko. takze preco si na mna tak vyskocil tomu som fakt nepochopila.