dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
zuzi, ja ked si na seba niečo kupim, tak väčšinou tak neplanovane (: Ja moc také cielené nakupovanie nevyhladavam. (;
ojka:)) brat ho obsadil isiel sa tam ucit v noci:) baby vy naozaj nemate rady obchody? ani si nekupite rady nieco na seba?
zuzic, ale to treba PC povypínať, aby sa aj buvať dalo (; to nie je len tak, že lúsknuť prstami :D
chasnel, ja sa pridavam (: neznašam behanie po obchodoch, do potravín, to sa ešte dá, ale vymetanie obchodov s oblečeniami atd. to je pre mna niekedy fakt utrpenie ako za trest (((-:
aaa sissa este som nespala:DD dnesnu noc som spala len hodinu lebo som nemohla spat len na pc som nebola:DD a bingham a otcovske pudy:P mam rovnako stareho brata tak skor bratske pudy:D a suhlasim s prispevkom 22:37:)
uhlie: tak napr. ja si myslím, že som dosť samostatná a neznášam flákanie sa po obchodoch :)
presne tak,
zeny sa flakaju po obchodoch s handrami, miesto toho, aby doma nieco robili.
dnes, kedy je doba emancipovanost zien je to v niektorych pripadoch tazke...
ale myslim si, ze ak ziju spolu v jednej domacnosti, mali by sa navzajom doplnovat.
sissa,
som vyvetloval alzbe, ako sa veci maju, bo to nechapala dobre. Okrem toho si myslim, ze aj zeny by mali v domacnosti nieco robit a nie len muzov nutit do domacich prac.
Ahojte prajem vam vsetkym krasny den.Jej uhlie ty si tu ja ze uz si na nas zabudol.Vonku je krasne o so susedmi som robila snehuliaka bola sranda.Caute
alzbe,
ja mam inu skusenost. Moja byvala zena sa dobre citila, ked mala pocit, ze jej stale niekto krivdi a vsetci su zli a ona je jedina dobra. Preto robila vela domacich praci sama a rada. Keby nemala tento pocit,bola by velmi nestastna. Takze si myslim, ze v tomto pripade je urcite dobre, ked sa zena stara o domacnost, lebo to suvisi s jej psychickym zdravim a pohodou. Tolerantny muz ju predsa nebude nutit oddychovat, ked sa chce starat o domacnost.