dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
ano ja som z ineho mestecka :)
Jaj tak ty si z ineho mesta.
nie mi tu nemame az tolko snehu :))
AHOJJ ja ze kde si?
A bingham kde sa nam zatulal dufam ze ho nezavialo.
no uz sa dufam neuci :P
No caute citam tu o nakupoch handier,ja neviem mna to tiez moc nebavi a poviem popravde u mna je problem ked musim ist do spolocnosti ,lebo poriadneho nic nemam .Ja som taka klasika rifle,bunda a botasky.Ale topankam neodolam .Na ne mam slabost.A inak ako, uhlie nebola ti dnes zima?Zuzic este sa ucis moja?
ojka ja zas ako do handier idem rada ale nic ostatne ma nebavi:P napriklad topanky si uz nerada kupujem:)
oprava-alebo dobrovolne
MATULQA
podla mna by sa to nemalo delit na ulohu chlapa a ulohu zeny v domacnosti...zalezi to stale na tych dvoch ludoch,ako si to zariadia...
ale bohuzial robi sa to...
stale by sa mali dohodnut ty dvaja ludia,ktory spolu ziju,ako budu fungovat atd.
ja som v prvom manzelstve mala ked som sa vydala r.1987/:0)))) nepamatam si presny rok,ale tusim to bol rok 1987/
tak kym manzel bol na vojne,tak som sa o vsetko postarala sama,co sa dalo som zariadila v byte-a to bolo jedno robila som aj chlapske prace,ked sa dalo zvladnut,chodila som do prace a mozem povedat,ze som podporovala aj manzela financne,lebo on bol bez prijmu...
ked prisiel domov z vojny,tak sme zacali hned zit tak,ze sme nedelili muzska a zenska praca...robili sme to bud spolu,ale kto na to mal viac casu atd.
je pravda,ze svokre sa to moc nepacilo,lebo stale hovorila,ze ho mam pod papucou...ale kazdy sa na to pozera inak,jej to pripadalo ako keby bol pod papucou,ale mne nie...ja som ho do nicoho nenutila a on to robil dobrovolne bez natlaku,kriku atd.
stale sme si pomahali...a je to uplne ine,ako ked clovek by mal vsetko robit sam...
dnesnej dobe moze byt aj muz na materskej,a preco nie...za to by sa nemal hanbit...ved ked zena viac zarobi a ma dobru pracu,tak preco by si ulohy nemohli vymenit...
AK SA LUDIA VEDIA DOHODNUT VSETKO IDE...