dlho si kladiem otazku aka je uloha chlapa v domácnosi.... ak ma zena varit a starat sa o deti co potom robi chlap?
uloha chlapa v domácnosti
miska este si si neprecitala?:DD
Ahojte tak aka je ta uloha chlapa v domacnosti??
Ahoj moja!!!!!!!!!!
to je mi luto:(...brat ma tiez asi radost ze?:) no ja sa mam teraz super konecne mam taky volny den kaslem na vsetko aj komplexy ziadne nemam takze konecne sa citim aka uvolnena:) uz davno to tak nebolo:) ale musim ist uz nieco vybavit takze zatial ahoj sestricka
Mam zuzic blbe dni mojmu priatelovi preskocilo strasne ma nastval.Teraz vyvolava bratovi ,lebo ja mobil nemam...vdaka psovi .. a kupim si ho az v pondelok aspon mam pokoj.A ty ako?
to si aj ja hovorim ze od pondelka:) nemam cas rozmyslat nad jedlom...jedine ked sa nudim cez niektore hodiny ale to sa napchavam niecom neskodnym ako jadierka a take blbosti len aby som nieco zula:)) a preco mas blbe dni hm?
Ahoj moja ja mam teraz blbe dni tak sa napchavam sladkostami. Uz aby bol pondelok nebudem mat cas mysliet na jedlo a schudnem .
bingham ty nehovor ze spim ked nespim:))
sisska- sestricka:)) ja som sa vyspinkala asi tak ze som celu noc rozmyslala:))) a nad peknymi blbostami:) no vidis fajn ze ta uz neboli:) a sisky mnam:))) ja som kilo pribrala tak na vsetko kaslem:) ked pride skola od pondelka az chudnem:))) no a nas brat je vsadepritomny to nevies?:D
Ahoj zuzic ako si sa vyspinkala??? Mne je uz dnes dobre uz ma hlava neboli.A dostala som chut na nieco sladke ,tak teraz peciem sisky mnamky ... jaj ta moja dieta !!!!
zuzka uz daaavno spinkaaa :)))