uloha chlapa v domácnosti

sisssa--

Je to dost zle no este stastie ze v pondelok odchadza na sustredenie na 2 tyzdne bude mat cas rozmyslat aj ja !Jaj zuzic muz to je velmi konplikovane stvorenie bud chce vsetko alebo nic .Teba to este len caka no ty si sikulka ved moja mala sestra!!!!!!!!!!!!!!!!

zuzic

ano miska ked iba nepije to neznamena ze je dobry...ale cloveka pred vztahom az tak nespoznas ako ked uz s nim zijes:( no mala by som skoncit s touto temou:) v chlapoch sa nevyznam:)

miska31

Zuzic no uz som asi niekoho takeho spoznala ako pises,este ho musim viac spoznat.
Kazdy hovoril aky dobry chlap nepije,nefajci po krcmach nechodi to som si aj ja mysella ze aky dobry ale na zaciatku,a ked nepije to neznamena ze musi bit dobry aj psychicky vidierat vedel dokonale

zuzic

sisska dychaj zhlboka, sadni si, pocitaj do desat a....uz neviem...:) rada by som ti pomohla ale nemozem:( je to az take zle?:(

bingham na jednej strane mi radis ako schudnut a na druhej takto:)) haf:)

sisssa--

No vidis miska ja mojho nemusim obskakovat a aj tak ma vie vytocit.Nenavidim ked ziarli ,nenavidim ked sa chova ako by ma vlastnil,nenavidim ked ........Joj zuzik slahne ma!!!

zuzic

miska hovori z teba velmi zla skusenost:( ale ver tomu ze nie vsetci chlapi su taki. su aj uzasni muzi ktori spravia pre milujucu zenu vsetko

miska31

A najhorsie ked si vylozi nohy a necha sa tehotnou babou obskakovat by som ho nakopala,preco som to vtedy neurobila.