svoju prácu mám rada,ale asi posledné 3 mesiace sa mi nechce vôbec chodiť do práce, stále by som len spala, neviem sa sústrediť, pracuejm s ľudmi a musím byť pohotová,ale myslím si,že nie som, beriem lieky, xanaxs,alventu a rivotril, sú to antidepresíva,neviem,možno ich niekto poznáte, dávam si ich vždy pred spaním,a ráno nie a nie vstať, v práci som oťapená, mám sedavé zamestanie,tieto lieky znižujú tlak,tak niekedy mám 90 na 45 a tečie mi krv z nosa. máte aj vy také obdobie,že nemáte o nič záujem???len by ste boli so svojim frajerom a celý deň prelenošila???povedzte mi svoj názor prosím, dakujem.
nič sa mi nechce
aj ja mam rada svoju pracu,vskutku nepracujem len sedim a sedim a tukam prstikom, ale ked zbadam svojho sefa ))ha boze je taky kraaaasny navonany ,nagelovany ba dokonca som si vsimla ma aj make-up a dokonca chodi pracovat do posilky asi preto ze chce byt krajsi ako ja ,lebo ja taktiez beham ,aby som bola krajsia (samozrejme) no az po pracovnej dobe no a ked idem domov ( z prace)on z posilky /uz dopracoval /
takze sa pavlus1111 neboj to nevadi ze beries lieky a ze ti tecie krv z nosa stale si na tom lepsie lebo ja ,ked zbadam chlapa krasneho ,navonaneho sam sval bozeeeeeeeeeeee
ty máš aspom toho frajera, iný ani to nemajú ked im je na nič
to,že by som lenošila so svojim frajerom som tam dala len tak,ale povedzte mi prosím názor na to ostatné, vďaka.
mávam také obdobie... vtedy vymením frajera
ano, ano aj ja by som stále bola so svojím frajerom, keby som dákeho mala