Ja uz neviem, co mam robit so svojimi myslienkami. Byvaly sa so mnou rozisiel pred Vianocami a odvtedy je pre mna toto obdobie dost pochmurne. O to viac, ked vidim tie pariky, ako idu spolu mestom a drzia sa za ruky. Ja si myslim, preco ja tiez nepatrim k tym parikom? Stale si hovorim, ze dalsie Vianoce, to uz bude ine a stale nic. Ak ma nejaky chlap bali, uz je zadany a o tych nestojim a iba si asi krati cas a ti slobodni akoby sa nevedeli ani ozvat alebo sa bali, ze ich asi pohryziem. Je to uplne na zblaznenie. Vdaka za vase rady aj nadavky, aj vycitky.
vzdy mam depku z tych parikov v tomto obdobi, co mam robit?
ale nie na dlho, kočka, nájdem frajerku a rok ma tu neuvidíte :)))) minimálne- teraz už sa nepomýlim :))))
neboj lasku najdes ak ju budes najmenej cakat.nie je to fraza je to fakt.
Technecium je spat! Zid Baribal/Nehanebny atd. :D
hlavne, ze v profila na pokeci mas vek 37, ale vyzeras na 47 rocneho uchyla...
aké jednoduché, pozri si moje foto na pokeci mám tam nick " nehanebny " a ak si budeme sympatický môžeme dať kávu.
a mám 30 rokov...
millli aj ja chcem sex
nejde o to kto chce teba ale koho chces ty
vy zeny vzdy cakate kym vas niekto oslovi...castokrat ti normalni chlapi nemaju odvahu,potom narazate na debilov,prestavate verit v lasku,alebo si myslite ze toho praveho nenajdete...takze co by sa take strasne stalo, keby si skusila aj ty spravit prva krok a oslovit toho,kto sa ti paci..
kasli na chlapov, da sa zit aj bez nich, niekedy je to aj lepsie ako mat nejakeho hajzla
Hmm... premyslam. Ze by inzerat do zoznamky?