Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vzdy mam depku z tych parikov v tomto obdobi, co mam robit?

Príspevok v téme: vzdy mam depku z tych parikov v tomto obdobi, co mam robit?
millli

Ja uz neviem, co mam robit so svojimi myslienkami. Byvaly sa so mnou rozisiel pred Vianocami a odvtedy je pre mna toto obdobie dost pochmurne. O to viac, ked vidim tie pariky, ako idu spolu mestom a drzia sa za ruky. Ja si myslim, preco ja tiez nepatrim k tym parikom? Stale si hovorim, ze dalsie Vianoce, to uz bude ine a stale nic. Ak ma nejaky chlap bali, uz je zadany a o tych nestojim a iba si asi krati cas a ti slobodni akoby sa nevedeli ani ozvat alebo sa bali, ze ich asi pohryziem. Je to uplne na zblaznenie. Vdaka za vase rady aj nadavky, aj vycitky.

žid Baribal

ale nie na dlho, kočka, nájdem frajerku a rok ma tu neuvidíte :)))) minimálne- teraz už sa nepomýlim :))))

žid Baribal

aké jednoduché, pozri si moje foto na pokeci mám tam nick " nehanebny " a ak si budeme sympatický môžeme dať kávu.
a mám 30 rokov...

Patr1k

vy zeny vzdy cakate kym vas niekto oslovi...castokrat ti normalni chlapi nemaju odvahu,potom narazate na debilov,prestavate verit v lasku,alebo si myslite ze toho praveho nenajdete...takze co by sa take strasne stalo, keby si skusila aj ty spravit prva krok a oslovit toho,kto sa ti paci..