je pharmatex naozaj ucinny.?ci ma taku vysoku ochranu ako sa tam pise?niekto kto to ma vyskusane?prosim o info.dik
pharmatex-100%ochrana?
lenkaaaaaa to nieje pravda
resp nie celkom
moze sa stat akurat je to menej pravdepodobne
a nenazval by som to ojedinele pripady
na to je pearlov index ktory popisuje ucinost antikoncepcie ked sa pouzije spravne
ked je mne riziko (2 zeny /100 )/za rok prilis velke(kondom pri idealnom pouzivani) tak to skombinujem
btw nie vzdy sa porari pouzit niektory typ antikoncepcie tak aby mal 100% ucinost
napr kondom staci aby bol trochu pokrceny obal moze velmi lahko vzdniknut malinka trhlinka cez ktoru sa dostane vzduch a vysusi malu cast ta sa potom lahko roztrhnee
pripadne je mechanicky poskodeny od vyrobi
,transportu
vzdy je lepsie kombinovat ako zhanat tabletku po alebo potrat
ani jedno premna neprichadza do uvahi tak radsej to skombinujem ako by som priviedol na svet dieta ktoremu by som este nevedel zabezpecit stastne detstvo
annamari pharmatex je ucinny ale nic nieje 100%
peralov index je 0,7% -2,5%( niekde sa uvadza 0,3% zalezi na roznych veciach)) cize taku ma sancu otehotniet za rok pouzivania
pre porovnanie hak ma pearlov index 0,3-8%
(niekde sa uvadza 0,1 )
sam osebe je dost ucinny ja si ale dieta nemozem dovolit preto pharmatex kombinujem s kondomom prerus sulozou pripadne plodne dni
pharmatex je tak 99,2%, urcite by som kombinoval s kondomom, staci aj napr takyto velmi tenucky a jemny,takmer ho necitit pozri tento odkaz -> www.google.sk
suhlasim s lenkou
preboha, nerozumiem naco ludia takto kombinuju antikoncepcie, ved je to zbytocne. ak sa niekto rozhodne pre HAK napr. tak preto aby nemusel pouzivat koncomy a ine nepohodlne pripravky. ak sa niekto rozhodne pre pharmatex tak asi najskor preto , lebo nechce kondomy ani HAK a pod. ved je to normalne. a samozrejme ze nic nieje 100%tne, ale ak clovek dodrzi pokyny uvedene v pribalovom letaku tak sa nemoze stat ze zena ostane tehotna, iba vo velmi vynimocnych a vzacnych pripadoch. to je predsa jasne, inac by tu antikoncepciu neodporucali a nepredavali. ak mas nejake pochybnosti o ucinnosti, precitaj si info na oficialnej stranke vyrobku, alebo sa porad v lekarni alebo u gyn.
tak tak nic nieje 100%radsej si to poistite kondomom, alebo naplastou ci prerusovanou sulozou
nic nie je 100%..a pharmatex uz vobec nie