jedavate polievky? ake robievate? rozmyslam nad nejakou lahkou a chutnou :) poradte nejake recepty nakolko som trosku neskusena vo vareni polievok :))
lahka polievka :)
question, ten bujon sa da normalne kupiť , myslím, že s tym by nemali byť problémy (;
daj pokoj s kaloriami, bude z teba anorekticka
usiko a ten bujon sa da normalne zohnat? natur sa vola? a kaloricky to ma kolko? vyskusam tu zeleninovu asi :)
question
ja za polievku povazujem slepaciu,hovadziu a pod.a to je purinova smrt
mrazenu zeleninu varim max.3 minuty,dam na to celozrnne cestoviny,posypem ciernym korenim,a na vrch dam postruhany syr a pockam,kym sa teplom roztopi
hocijaka polievka, v ktorej nie je vela tuku, vela zemiakov, smotany a hlavne ktora nie je zahustena a moc slana
MNAAAAAM ako sa vola ta polivocka ?
ja jem polievky,ale len tie co si sama urobim:
zeleninova polievka
Do vriacej vody dam nakrajane malinke cibulky, vegetu, zeleninovy bujon Natur /stvrtku, inak tento je bez glutamanu/, pokrajanu markvu, petrzlen, brokolicu, potom kukuricu, hrasok. necham varit asi 10 minut a potom jem. Mnam./zeleninu mozete mat pripravnu aj mrazenu v mraznicke, potom tak za 5 minut cele hotove/
dietna biela fazulkova/sosovicova/fazulova polievka nakyslo:
Do vriacej vody dam tiez vegetu, mletu cerg. papriku, bujon zeleninovy natur, bobkovy list a fazulky zelene pokrajane /my ich mame namrazene alebo nakladane nakyslo v naleve/, necham povarit a pridam na kocky zemiaciky. pockamk kym sa uvaria a potom dam do misky a vylejem do toho jeden jogurt alebo kyslu smotanu a jem. mnam. ja to mam ako hlavne jedlo, takze nepriberiem, prijmem bieklkoviny a fajne sa napapam.
pozn. taky isty postup je aj pri sosovicovej a fazxulovej, ale tam davam vegetu a bujon az po uvareni strukovin.
pozn.2: my mrazime v lete aj fazulu, a to vtedy, ked su struky hrube ale este zelene, takze fazule su velke ale makke...tie pozbierame, vyluskame, povarime 2 minuty , ochladime a zmrazime v sackoch...takato fazula sa potom vari tak 15 minut, pridajusa zemiaky a polievka hotova...
pozn. 3. tieto biele polievky nezahustujem mukou a mliekom, lebo je to potom tazkostravitelne....takze takto je to fajne, lahke...a nepriberiete...
question, v tomto ti ja neviem poradiť, ja som v živote dietu nedržala, nemusela som, a ani nechcela... neviem ti...
ale ved polievka je dietna nie? teda ked je dietna :)) alebo neodporucate pri diete? :(
max, max, max? kde? kde? kde?