Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Leukemia

- mira

Leukémia znamená uvoľnenie, ochabnutie lymfatického systému, neexistenciu imunity, rozpad krvných štruktúr. Takúto energiu vnáša do tela všetko čo má uvoľňujúcu energiu, zapríčiňujúcu rozpad, ochabovanie a ochladzovanie. Takíto ľudia potrebujú energiu posiľňujúcu a prirodzene zhutňujúcu. Surová strava /i ovocie/má svoje pozitíva, ale jej energia nie je vhodná práve pre chorých na leukémiu a autoimunitné choroby. Výnimkou je malá lyžička kvasenej zeleniny na tanier, ktorá dáva týmto ľuďom potrebné enzýmy. Ostatná strava by mala byť tepelne upravená, aby neoslabovala slezinu.
Po vyliečení si takýto človek bude môcť dovoliť surovej stravy viac, ale nie všetku.
www.prirodnivyziva.cz

slamkaa

- mira, prosím vysvetli tvoje tvrdenie: Zo začiatku treba veľmi dôsledne vylúčiť surovú stravu, ... (sladkosti, ovocie a chémiu. - to je mi jasné).

cxc

nviem ale chemoterapii velmy neverim chcem sa pytat na alternativnu liecbu viem ze vselico pomoze,dost som o tom cital no chcem viac info...no dostma zarazilo ze ovocie by bolo zle...ako neviem preco ale tej mire celkom verim myslim si ze v tom daky ten prehlad ma,a stym jedenim zeleniny mala pravdu

- mira

Moji milí, v tele máme len to, čo sme si do neho napchali.
Leukémia by dávno nebola strašiakom, keby sa odstraňovali príčiny. Strašiakom ale naďalej je.
Energia, ktorú do seba vkladáme formou jedla, naďalej pracuje a vytvára štruktúry, dané jej kvalitou.
Liečba stravou neprináša zisk výrobcom drahej chemoterapie. Lekári sa o nej neučia napriek tomu, že je známa desiatky, a keď vezmeme tradičnú celostnú medicínu a Hippokrata, tisícky rokov.
Hippokrates povedal : Nech je strava vašim liekom.

llek

mira - ty vies co hovoris?, uz si videla pacienta s novozistenou leukemiou? to kde si prisla na to, ze su to typicki pojedaci toho, co si vymenovala? Podstata toho, ako a preco vznikne leukemia nieje vobec v tom, ci niekto pojeda alebo nepojeda sladkosti, ci ine veci. Existuju v zasade akutne leukemie a chronicke leukemie a potom este mnoztvo podtypov v ramci kazdej skupiny a kazde z tychto ochoreni ma svoj mechanizmus ako vznikne.
pre CXC - neviem aku leukemiu mas na mysli, ked sa pytas, ci sa to da liecit. Mnoho pacientov s akutnou leukemiou sa vylieci, len si to vyzaduje spravny liecebny postup. O tom ci jest alebo nejest ovocie- to zavisi, ak je pacient po intenzivnej chemoterapii a ma poskodene sliznice, v tom case by cerstve ovocie jest nemal, ak ma krvinky normalne a neposkodene sliznice tak preco by ovocie nejedol, ak ma nan chut.Ak chces odpoved na svoje otazky, musis sa pytat presnejsie.

pre miru

mira sa zase vysantila :-D.To mate na psychiatrii pristup k internetu?Hned by to mali zakazat!Preco zbytocne strasis ludi svojimi hlupostami?Staci citat tvoje prispevky aj v inych temach a ma clovek o tebe obraz.Drzim palce,aby im tvoja liecba v cvokarni vysla,inaksie si beznadejny pripad.A v prom rade sa zacni liecit Ty!Keby si mala aspon ponatie o teme,ku ktorej sa vyjadrujes.

- mira

Pacienti s leukémiou sú typickí jedáci sladkostí, ovocia, ovoc. štiav, chemických nápojov, liekov, extraktov, aromatických a povzbudzujúcich látok a nápojov, mlieka a mliečnych výrobkov, živočíšnych a stužených tukov. Toto všetko im oslabilo a nakobniec zničilo imunitu, slezinu a lymfatický systém.
Zlepšenie stavu si vyžaduje pochopenie príčin a dôsledné dodržiavanie rastlinnej obilninovo - zeleninovej nerafinovanej stravy. Zo začiatku treba veľmi dôsledne vylúčiť surovú stravu, sladkosti, ovocie a chémiu. Cvičenie, čerstvý vzduch, masáže a dôkladné prežutie potravy sú dôležité pri celkovom zlepšení kondície pacienta.

llek

Nieje leukemia ako leukemia, pod tymto nazvom sa skryva cela skupina ochoreni, viacero typov, podla toho z akych buniek pochadza. Na tvoju otazku sa neda presne odpovedat, lebo si neuviedol alebo neuviedla presne o aky typ leukemie ide. Od typu leukemie zavisi sposob liecby a tiez prognoza a teda aj moznost vyliecenia.