Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Leukemia

RNG

Nuz ja neviem , ako presne sa daju zistit na kostnej dreni chore a geneticky poskodene bunky s "istotou" ze sa jedna o leukemiu. ale dobre je si precitat aspon tento uz pomerne stary clanok co to vsetko akosi spochybnuje
www.vaccinetruth.org
Kedze prakticky kazdy pacient , ktory zomrel na leukemiu mal urcerne postmortem v kostnej dreni plesnovu infekciu a kedze vieme, ze mykotoxiny su casto karcinogeny, otazka je co prislo prve, plesnova infekcia a jej nasledok leukemia alebo naopak, leukemia a jej nasledok oslabenie obrany tela v boji proti plesniam.
Kedze viacej deti, ktore boli diagnozovane ako leukemia sa podarilo vyliecit antifungalnymi liekmi, nechava to otazku bola povodna diagnoza zla, alebo vynicenie plesni dalo moznost telu znicit poskodene(rakovinne?) bunky. Zatial je to este v stave nerozhodnosti, ale nedavat protiplesnove prostriedky ludom s leukemiou je velmi nerozumne.
A ako vsade, ked su prostriedky s dostatocnou ucinnostou vo forme neskodnych potravinovych doplnkov, dat im prednost pred liekmi s plno skodlivymi postrannymi ucinkami je aj pre zdravych rozumne rozhodnutie, toboz pre ludi oslabenych a chorych.

llek

Pre whee e, leukemia sa zisti vysetrenim krvi a kostnej drene, kde vieme leukemicke bunky vidiet. Okrem toho sa odosielaju vzorky z krvi a kostnej drene na specialne vysetrenie, kde sa identifikuju povrchove znaky chorych buniek, co nam umozni presnu kalsifikaciu leukemie a dalej na geneticke vysetrenie, kde sa hladaju urcite priznacne genet zmeny buniek.
Patogen - kolko pacientov s akutnou leukemiou si uz videl? Kolkych si uz liecil tymi svojimi antimykotikami? Videl si, co sa deje s pacientom s leukemiou, ked sa nelieci? Ak nie, tak sa nevyjadruj k liecbe tak zavazneho ochorenia, ako je leukemia. Okrem toho, pacienti s leukemiou maju velmi casto ako komplikaciu plesnovu infekciu a teda dostavaju na kila liekov na liecbu tychto plesnovych ochoreni, na leukemicke bunky vask tieto lieky ziaden efekt nemaju

RNG

leukos znamena biely, aimia krv po grecky. Tj biela krv. Malo cervenych krviniek a privela bielych.
Samozrejme dnes sa to neposudzuje podla vzhladu, ale presneho rozboru krvi, kolko cervenych a kolko roznych bielych krviniek
S toho poctu sa da usudzovat na rozne choroby, nielen leukemiu.

whee_ee

Mňa len zaujíma, čisto teoreticky, ako sa leukémia zistí. Na základe výsledkov z krvi pošlú na iné testy alebo? ..

patogen

Leukemia sa dá vyliečiť správnym liečebným postupom a odstránením príčiny to je pravda. leukemia nie je nič iné ako plesňové ochorenie a bájky o genetickej poruche kmeňovej krvotvornej bunke ako príčiny leukemie, ktorá sa dá údajne "vyliečiť" chemoterapiou sú naozaj smiešne. ak sa dá niečo nazvať šarlatánstvom, tak táto bájka konvenčnej medicíny určite.
Liečba, ktorú určí lekár musí vychádzať predovšetkým z dôkladnej diagnostiky a vylúčením všetkých možných príčin patologického nálezu zisteného pri odbere krvi - diferenciálny rozpočet a krvný obraz nestačí nato, aby bolo rozhodnuté o diagnoze!
Medzi vysoko pravdepodobné príčiny patologického nálezu hraničiace s istotou patrí PLESŇOVÁ INFEKCIA = podľa konvenčnej medicíny LEUKEMIA
cxc...no bez lekárskej pomoci by som leukémiu = plesňovú infekciu neriešil, ale tou lek.pomocou nemyslím chemoterapiu!
PLESŇOVÁ INFEKCIA nie je sranda, sú rôzne plesne - menej i viac agresívne a to si vyžaduje naozaj dôkladnú diagnostiku a cielenú liečbu antimykotikami, pretože každá pleseň si vyžaduje liečbu iným antimykotikom
Pri leukemiach sa objavujú plesne ako ASPERGILLUS, FUSSARIUM, candida albicans, candida non albicans aj iné plesne a to mi verte, že sú tak agresívne že bez liečby antimykotikami- vorikonazol, posakonazol, amfotericin sú ťažko zvládnuteľné!!!
Inak zmena stravy, doplnky výživy, detoxikácia, alternatívny prístup je na mieste. samozrejme bez chemoterapie

monusa

ano leukemia sa da vyliecit. ja som si tym presla. 2 roky som sa liecila na akutnu lymfo. leukemiu. Bola to prechadzka peklom.Skoncila som liecenie (som v uk) v januari 2010. da sa uplne vyliecit ale vela ludom sa vrati spat....verim a dufam, ze nebudem jednou z nich....
Kto ma leukemiu musi mysliet pozitivne lebo pozitivne myslenie vas vylieci viac ako lekari..

Anonym 5

CXC leukemia je závažné ochorenie. Dobrým stravovaním a vitamínmi sa určite nedá vyliečiť. Keby to tak bolo tak onkologické odelenia by boli prázdne. Určite vhodná strava a vitamíny su prospešné, ale iba ako doplnková terapia pri klasickej liečbe, ktoru urči lekár. Do fora prispievaju skôr ľudia laici, porad sa radšej s lekármi.