Znamena to koniec?

Príspevok v téme: Znamena to koniec?
klariiika

ahojte...prosim vas o radu, uz som posledne tyzdne na dne..total.. :( nespavam, nechuti mi jest,neviem sa na nic sustredit... rok a pol mam priatela,ktoreho lubim ako nikoho predtym...problem je,ze ma brutal ale brutal divnu povahu..v zivote to nemal lahke-tym som vzdy ospravedlnovala jeho spravanie...ale co vystraja v poslednom case uz je na mna privela... :( od zaciatku vztahu maval skraty,klasika- ked nemal naladu, tak sa mi neozval aj cely vikend, volala som mu, nedvihol, potom sa ani neunuval zavolat spat, ze co som chcela.ked som mu to nahodou vycitala,tak som zostala len ja ta zla.bud sa mi vysmial do ksichtu a obratil to na srandu alebo na mna zautocil,ze co riesim p.coviny atd.pre neho je vsetko p.covina..aj to,ze si pise s babami , s ktorymi spaval, ze ma odignoruje, ked jednoducho on nema naladu atd.proste je toho vela...nic neriesi.ked je nejaky problem, nema zaujem to vydiskutovat..radsej je ticho alebo na mna zautoci.ked som ho pristihla pri klamani,tak jeho riesenie bolo: tak to skonci...proste aj ked som vedela po cely cas, ze ma miluje, tak daval taketo hlasky...a pritom som si ista,ze mu to nie je jedno.ked niekto place ked mi hovori, ze nech sa dvihnem a odidem, ze nech ho necham, ze on nikoho nepotrebuje ani mna atd...asi mu to nemoze byt uplne lahostajne :( uz 2.x za posledne tyzdne sa so mnou rozchadzal..ale musim podotknut,ze bol aj v jednom aj v druhom pripade opity.ked som sa ho na druhy den na to pytala,ze teda co bude dalej, tak mi len povedal,ze ideme dalej a uvidime ci to pojde alebo nie ale ze ma lubi :( odvtedy bolo zase vsetko \\\\\\\"super\\\\\\\", potom odisiel do zahranicia s kamosmi na ozran dovolenku, neozval sa 4dni- ani ja jemu,lebo som si pvoedala,ze uz bolo dost vtierania sa..ked mu budem chybat, ozve sa.ozval sa az ked prisiel domov..zase bolo vsetko super, ziadne hadky nic...teraz cez sviatky sme kazdy doma.a zase ide vsetko dole vodou..ozve sa max.raz za den, aj to vyzera telefonat asi tak,ze vediem monolog, rozosmievam ho atd.doslova si musim pytat pred spanim, aby mi povedal, ci ma lubi :( jednoducho potrebujem to pocut :( viem,ze je to sprostost,ale ja to poterbujem v momentalnom stave.. :( vcera sme sa v noci pochytili,lebo zase nemal naladu na nic, ani na rozhovor so mnou..tak som sklopila uska, popriala dobru noc a zlozila..ale potom mi to nedalo,tak som mu napisala,ze ci mu vobec chybam ked sme takto od seba.on mi na to len odpisal,ze nech neriesim na noc, ze vazne na to nema naladu..:( namiesto peknych slov bola zase \\\\\\\"hadka\\\\\\\"..dnes som mu volala cez den, zaase som ustupila, nedvihol..zavolal o nejake 3hod s tym,ze bol na stretavke zo skoly a ze nechcel mi dvihnut.zacali sme si vysvetlovat tu \\\\\\\"hadku\\\\\\\" co bola v noci a vraj ho nechapem,ze nemal naladu na mna a rozhovor so mnou,ze mu bolo zle..tak som mu vysvetlila aj ja v akom som momentalne stave a ze jednoducho nemoze po mne stekat, ze ja sa na neho tesim, volam mu, snazim sa a on na mna takto reaguje..kazdy ma problemy, ale jednoducho nemoze ich prenasat na mna..potom sme zase normalne kecali ale musela som koncit a slubila som,ze mu zavolam neskor.aj sa tak stalo..ale radsej som ho mala ignorovat ja sprosta.dvihol, ja s nadsenim,ze ahoooj , on nieco zasomral ale nepocula som,tak som sa spytala,ze co?? a on na to nasrane, podrazdene joooj nic!!! tak ma to uz vytocilo,ze som len vystekla zo seba,ze nech sa uvedomi ako so mnou zase rozprava , povedala cau a zlozila... :( a teraz neveim co dalej:( ci to ma vobec zmysel dalej natahovat,ked na mna takto reaguje..uz sa toho stalo v poslednomm case hrozne vela :( prosim poradte, skritizujte ak robim chybu ja,uz neviem ako dalej.. :( hrozne ho lubim, ale takto zit nemozem. :(

ojka

klarika, on si pravdepodobne uvedomí aký poklad mal pri seba, až ked bude neskoro, takto sa budeš stale len trapiť.... Ak sa rozídete, jeho to podla mna bude určitu dobu škrieť, ale ak je taký "salamista" vo všetkom, tak sa z toho nejak pozbiera... len potom sa nenechaj od neho vydierať. Ta máš tiež právo byť štastná predsa (;

klariiiika

ojka:
po prvej iniciative rozchodu z jeho strany ked bol opity som o tom premyslala... tvarili sme sa obaja,ze je vsetko ok a asi tyzden na to, som mu raz vecer uplne s kludom zavolala a povedala,ze som dospela k zaveru,ze asi bude dobre, ked si dame na cas pokoj...jeho reakcia? ze joj mojinko, vyspinkaj sa z toho a zajtra sa porozpravame..samozrejme,ze na druhy den sme sa o tom bavili len okrajovo..len mi podotkol,ze co som to v noci trepala a mala som pocit,ze mal z toho strach..proste ani to nechcel rozoberat.. tak preco preboha nenajde odvahu to skoncit, ked som mu to navrhla za triezva uz aj ja????? :(

barbinka

klarika: ja som si drogy nevšimla pol roka.....nič som o tom nevedela, preto som si nevšímla, teraz by som už vedela.

ojka

klarika, si až moc dobra na neho a on si to asi nevaži a berie ťa ako samozrejmosť,... podla mna, tiež toto nie je vzťah v ktorom by si videla nejaku svetlu buducnosť.... Skus mu navhnuť rozchod,.. uvidíš, čo sa bude diať, ale podla mna by to bolo najlepšie riešenie /-:

klariiiika

a drogy v tom urcite nie su...to by som si vsimla..jednoducho on je taka povaha... neriesi nic...vsetko ma v p*ci... este aj sam mi povedal,ze nech dam od neho ruky prec,ze je len sku*veny egoista... :( len nepochopim preco nema ani snahu nieco zmenit na tom aky je..tu ani neide o mna a nas vztah, ze ho chcem menit...ale o neho.. takto nebude nikdy v zivote stastny... :(

klariiiika

uhlie :
nemam pocit,ze som netolerantna..skor opak je pravdou...neviem ktora zenska by tolerovala, ze si vypisuje cely cas s babou, s ktorou spaval, neviem ktora zenska by tolerovala,ze si pise s ex aj jej vyvolava, ci sa nechce stretnut...ani scenu som mu za to nespravila,nic..len som mu povedala,ze ma to zranuje a chcem aby s tym prestal...vies ako na to zareagoval ked bol opity??? ze si bude pisat s kym chce, zavola komu chce a aj sa stertne s kym chce...tak??? asi to nebude tym,ze som netolerantna.... ale mozno mas pravdu v tom,ze sa citi byt neslobodny...to mi aj povedal naposledy..ze jednoducho nema poterbu riesit,ze mi sa neozyva nejaky cas a vysvetlovat preco to spravil atd...ale preboha ak ma niekto 27 rokov, tak uz by sa mohol uvedomit a je normalne,ze ked sa dvaja miluju a su spolu,tak sa ozvem partnerovi..ja nepoterbujem aby mi hovoril kde bol, s kym bol..nikdy som to nejak nezistovala..ale jednoducho ocakavam,ze sa mi aspon raz denne ozve a bude sa spravat aspon trosku nadsene,ze ma pocuje..to chcem tak vela???? :(

barbinka

klariiika: myslím, že sú v tom drogy. Opis sedí na môjho bývalého, keď začínal s drogami, neskôr to bolo len horšie....

uhlie

No ano. Ak by sa muzi rozchadzali zakazdym, ked im zena lezie do penazenky, alebo sa im prehrabava v sukromnej poste, tak by davno ziadne vztahy neexistovali.

Najčítanejšie články