ahojte...prosim vas o radu, uz som posledne tyzdne na dne..total.. :( nespavam, nechuti mi jest,neviem sa na nic sustredit... rok a pol mam priatela,ktoreho lubim ako nikoho predtym...problem je,ze ma brutal ale brutal divnu povahu..v zivote to nemal lahke-tym som vzdy ospravedlnovala jeho spravanie...ale co vystraja v poslednom case uz je na mna privela... :( od zaciatku vztahu maval skraty,klasika- ked nemal naladu, tak sa mi neozval aj cely vikend, volala som mu, nedvihol, potom sa ani neunuval zavolat spat, ze co som chcela.ked som mu to nahodou vycitala,tak som zostala len ja ta zla.bud sa mi vysmial do ksichtu a obratil to na srandu alebo na mna zautocil,ze co riesim p.coviny atd.pre neho je vsetko p.covina..aj to,ze si pise s babami , s ktorymi spaval, ze ma odignoruje, ked jednoducho on nema naladu atd.proste je toho vela...nic neriesi.ked je nejaky problem, nema zaujem to vydiskutovat..radsej je ticho alebo na mna zautoci.ked som ho pristihla pri klamani,tak jeho riesenie bolo: tak to skonci...proste aj ked som vedela po cely cas, ze ma miluje, tak daval taketo hlasky...a pritom som si ista,ze mu to nie je jedno.ked niekto place ked mi hovori, ze nech sa dvihnem a odidem, ze nech ho necham, ze on nikoho nepotrebuje ani mna atd...asi mu to nemoze byt uplne lahostajne :( uz 2.x za posledne tyzdne sa so mnou rozchadzal..ale musim podotknut,ze bol aj v jednom aj v druhom pripade opity.ked som sa ho na druhy den na to pytala,ze teda co bude dalej, tak mi len povedal,ze ideme dalej a uvidime ci to pojde alebo nie ale ze ma lubi :( odvtedy bolo zase vsetko \\\\\\\"super\\\\\\\", potom odisiel do zahranicia s kamosmi na ozran dovolenku, neozval sa 4dni- ani ja jemu,lebo som si pvoedala,ze uz bolo dost vtierania sa..ked mu budem chybat, ozve sa.ozval sa az ked prisiel domov..zase bolo vsetko super, ziadne hadky nic...teraz cez sviatky sme kazdy doma.a zase ide vsetko dole vodou..ozve sa max.raz za den, aj to vyzera telefonat asi tak,ze vediem monolog, rozosmievam ho atd.doslova si musim pytat pred spanim, aby mi povedal, ci ma lubi :( jednoducho potrebujem to pocut :( viem,ze je to sprostost,ale ja to poterbujem v momentalnom stave.. :( vcera sme sa v noci pochytili,lebo zase nemal naladu na nic, ani na rozhovor so mnou..tak som sklopila uska, popriala dobru noc a zlozila..ale potom mi to nedalo,tak som mu napisala,ze ci mu vobec chybam ked sme takto od seba.on mi na to len odpisal,ze nech neriesim na noc, ze vazne na to nema naladu..:( namiesto peknych slov bola zase \\\\\\\"hadka\\\\\\\"..dnes som mu volala cez den, zaase som ustupila, nedvihol..zavolal o nejake 3hod s tym,ze bol na stretavke zo skoly a ze nechcel mi dvihnut.zacali sme si vysvetlovat tu \\\\\\\"hadku\\\\\\\" co bola v noci a vraj ho nechapem,ze nemal naladu na mna a rozhovor so mnou,ze mu bolo zle..tak som mu vysvetlila aj ja v akom som momentalne stave a ze jednoducho nemoze po mne stekat, ze ja sa na neho tesim, volam mu, snazim sa a on na mna takto reaguje..kazdy ma problemy, ale jednoducho nemoze ich prenasat na mna..potom sme zase normalne kecali ale musela som koncit a slubila som,ze mu zavolam neskor.aj sa tak stalo..ale radsej som ho mala ignorovat ja sprosta.dvihol, ja s nadsenim,ze ahoooj , on nieco zasomral ale nepocula som,tak som sa spytala,ze co?? a on na to nasrane, podrazdene joooj nic!!! tak ma to uz vytocilo,ze som len vystekla zo seba,ze nech sa uvedomi ako so mnou zase rozprava , povedala cau a zlozila... :( a teraz neveim co dalej:( ci to ma vobec zmysel dalej natahovat,ked na mna takto reaguje..uz sa toho stalo v poslednomm case hrozne vela :( prosim poradte, skritizujte ak robim chybu ja,uz neviem ako dalej.. :( hrozne ho lubim, ale takto zit nemozem. :(
Znamena to koniec?
nevem ci sa to tu uz ozvalo, necitala som to cele, ale myslim si ze by si mu mala dat na chvilu pokoj, a to myslim fakt na dlhsiu chvilu...ked sa to zve, bud k nemu mila, taka ko vzdy ale nepredlzuj s nim rozhovorom ked ti odpoveda jednoslovne a kyvnutim hlavy...a hlavne ked si vypije tak s nim nekomunikuj, nevolaj mu, nepytaj sa ho, ocividne je vtedy agresivny....mozo vsteko toto prejde len ma tazsie obdobie ako sa ostatnym zda a nevie ho zvladnut a chce byt chvilu sam ale ked sa mu ty snazis pomoct svojou pritomnostou tak ta odbije lebo vted proste potrebuje byt sam a ty ho v tom vyrusis...ja viem je to tazke ale sama poznam take stavy ked odbijem aj toho mne najmilsieho cloveka....skus byt k nemuisty cas viacmenej taka apaticka ale stale dobra, obmezd kontakt s nim, ked sa ti neozve aj 2 dni tak to ber v pohode a nevyvolavaj mu vela...mozno nakonie cpride k tebe a opravelni sa ti....mozno je na neho toho moc, bohvie co sa mu odohrava v hlave...ale neukoncila by so to zatial, len nechala volne plavat, ved keby ta nemal ani trochu rad ta by ti to nepovedal ani raz....:) hlavu hore, cas to vyriesi:) a ked ani toto nepomoze tak zrejme bude fakt lepsie zabudnut na doterajsi zivot a otvorit novu kapitolu:)
musíš TY urobiť niečo viac,aby sa zmenil.Napr.nevisieť až tak na ňom,a urobit si a naplánovať zopár dní,tak aby si to všimol,že netráviš svoj čas stále doma,ale že aj niekam vychádzaš medzi ľudí,a bez neho.Zaujímaj sa viac o seba,kúp so nejaku peknú bielizeň,alebo chod na dlhšie vonku,a nepovedz mu to.Skúšaj všetko možné,len nevis tak na ňom,aj ked ta ľúbi.Možno si naozaj uvedomí,že si skvelá,a málo si ťa váži,a pohne to s ním.
kolko máte obaja rokov?
klarika, ked je človek pod vplyvom alkoholu, tak nikde nie je iste, čo urobí, ja netvrdím, že by ta mlatil, ale vážne to nie je vhodný partner pre teba, a potom keby sa nedajbože stalo ešte niečo važnejšieho, tak by si trpela ešte viac a bola smutná ):
Uprimne:
NIe, nezmeni sa, len pri nom trpis, daj mu kopacky, viem co hovorim. Musela som sa tak rozist s chalanom po 5 rokoch neustaleho davania sanci... Myslela som si, ze uz nikdy nenajdem niekoho dobreho a teraz som stastna. Mam pri sebe cloveka, co ma lubi, ktoremu nie som lahostajna, ktory mi povie, ze ma miluje aj 10krat za den.
A ver mi, ze ked sa preberies z tohoto osialu citov, co k nemu citis, tak nim zacnes pohrdat, lebo viac si nezasluzi.
svätá naivita :) prajem ti skoré prebudenie
počuj prečitaj si niečo o alkoholizme, ako vznika, ako sa vyvija, ake ma dosledky na spravanie a mozog alkoholika, potom pochopis ze ten co ta bude mlátiť, nebude ten do ktoreho si sa zalubila.
a to,ze by ma niekedy v buducnosti mlatil- to na 100% nie... tym som si ista...NIKDY by na mna nepolozil ruku....NIKDY
hahahhah : neviem ci ozran uz nie je prehnane slovo... jednoducho si chce cez vikend "oddychnut" a vypit si..staci aj niekolko piv a je KO, lebo je unaveny z prace... cela jeho partia je taka,ze si radi vypiju a odviazu sa...nic zle nerobia, len zasadnu a kecaju pri pive... len vacsinou to skonci tak ako som pisala...hadka...uplne nezmyselna.. :( a mna to hrozne boli a trapi a nedokazem pochopit ako moze niekto v jednom momente hovorit ako ma lubi a stiska si ma a neviem co este a o 15min sa so mnou rozchadza a hovori,ze nie je stastny...proste nepochopim to :(((( dnes sa neozval cely den... :( on isto pobehuje po vonku a zabava sa a ja blba sa trapim doma, nedokazem sa na nic sustredit, koncim skolu a ide ma zo vsetkeho porazit...mam dost svojich problemov, zacinam mat strach zo zivota, co bude po skole atd.... uz nevladzem stale riesit este aj cloveka, u ktoreho by som mala najst pochopenie a podporu.. :(((((((
s takym ozranom chces byt,fuj,pockaj ked ta bude mlátiť a aj vaše deti ked ich budete mat,potom si len hlavu trieskat mozes aka si bola hlupa....ale lutujem ta nevies sa dostatocne nakopnut aby si ho pustila k vode.....ludia co ti tu pisu maju pravdu,skoda ze taketo veci si clovek musi uvedomit jedine sam....a mat na to....potom napis co je nove
ahoj
skoro rovnaky vztah som mala ja v minulosti....viem ako ti je,stale mu odpustis,on je chuj a to iste dokola....moja ale jedno je iste : NEMA TO ZMYSEL....znicis sa....co ta po nom,ze aky on mal zivot,ty niesi socialna pracovnicka,ty si neznic ten svoj zivot.....ale my ti tu darmo budeme vypisovat REALITU ty ajtak po svojom urobis-a som si ista podla seba,a to ze ho nenechas... (lebo aj mne stale kazdy dokola hovoril aby som ho odkopla,a ja nie nie nie.....az kym som konecne dostala rozum-vdaka Bohu :) a zbavila sa ho,potom som si nasla uplne skveleho priatela :)) a som stastna,a moja rodina a znami takisto) drzim palce....