chcem si kupit novu gitaru.na gitare hrat neviem.nechcem elektricku.aky je rozdiel medzi akustickou,jumbo a spanielkou?oplati sa mi kupit gitaru za 1800 sk?poznate videa podla ktorych sa mozem ucit?mozem ked som na strednej chodit do zusky?co by som este potrebovala ku gitare?
gitara
na zaciatok urcite akusticku - pozri sa tu na kytary.sk tam ti urcite poradia a navyse maju v ponuke gitary vsetky mozne za celkom dobre ceny ;)
ja som zasa nechodil do školy, tak ja to tak odborne neviem :))
no trsatok mam viac..aj maksie aj tvrdsie..mozn oaj preto ze nie som zvyknuta, pretoze v ZUS-ke nas ucia hlavne ,,rucne " :D noo a nad tymi kovovymi strunami porozmyslam :) ...a ja vacsinou hram skladby kde je treba viac tonov naraz chytit cize by to s trsatkom slo asi tazko :) no ale na kvartete hrame vlastne iba melodiu cize tam by to slo...skusim :) za to nic nedam :)
tak trsátok je strašne veľa druhov- možno si len nenatrafila na to pravé....
a skús už vymeniť struny za kovové- nejaké mäkšie- bude určite lepší zvuk....
to je individuálne- to príde aj tak samé, mne sa lepšie prstami vybrnkáva, len rytmus ale sóla určite len trsátkom- teda ak nie je dvoj a viac- tónové....
mne sa trsatkom hra dost blbo :D ...na zaciatok je vraj nalepsie pouzivat iba prsty..lepsie sa naucis ..aa gitaru mam spanielku znacku Martinez ..paradne gitary :) 3 struny kovove, 3 nylonove..tak mi to vyhovuje-pekny a kvalitny zvuk a pohodlne hranie :) hram nejake 3 roky :)
to je to čím brnkáš po strunách- aby sa Ti nezodrali vankúšiky na prstoch a ním aj vybrnkávaš nejaké sólo....
trsatko? no miesto prstov môžeš používať to na hranie (;
na co je vlastne trsatko?
hrával som na gitare, mám ešte aj doma- elektrickú... hrával som blues...
lovec, ja neverím, žasnem, mám chuť ti dať plusku.....