gitara

verodoll

na zaciatok urcite akusticku - pozri sa tu na kytary.sk tam ti urcite poradia a navyse maju v ponuke gitary vsetky mozne za celkom dobre ceny ;)

katushka

no trsatok mam viac..aj maksie aj tvrdsie..mozn oaj preto ze nie som zvyknuta, pretoze v ZUS-ke nas ucia hlavne ,,rucne " :D noo a nad tymi kovovymi strunami porozmyslam :) ...a ja vacsinou hram skladby kde je treba viac tonov naraz chytit cize by to s trsatkom slo asi tazko :) no ale na kvartete hrame vlastne iba melodiu cize tam by to slo...skusim :) za to nic nedam :)

žid Baribal

tak trsátok je strašne veľa druhov- možno si len nenatrafila na to pravé....

a skús už vymeniť struny za kovové- nejaké mäkšie- bude určite lepší zvuk....

to je individuálne- to príde aj tak samé, mne sa lepšie prstami vybrnkáva, len rytmus ale sóla určite len trsátkom- teda ak nie je dvoj a viac- tónové....

katushka

mne sa trsatkom hra dost blbo :D ...na zaciatok je vraj nalepsie pouzivat iba prsty..lepsie sa naucis ..aa gitaru mam spanielku znacku Martinez ..paradne gitary :) 3 struny kovove, 3 nylonove..tak mi to vyhovuje-pekny a kvalitny zvuk a pohodlne hranie :) hram nejake 3 roky :)

lovec

to je to čím brnkáš po strunách- aby sa Ti nezodrali vankúšiky na prstoch a ním aj vybrnkávaš nejaké sólo....