zenska a muzska nahota

Príspevok v téme: zenska a muzska nahota
vlado80

Vo viacerých diskusných fórach sa ženy sťažujú, že médiá a filmy sú plné ženskej nahoty a mužská nahota tam nie je. Ano je to tak , napokom ženská nahota sa aj lepšie predáva a esteticky lepšie pôsobí. Ženy ale občas zabúdajú, že dvojitý štandard ohladom nahoty existuje aj v reále a to často obrátený. Napríklad som ešte nepočul že by nejaký otec kúpal svoju pubertálnu dcéru, kým matky ktoré kúpu pubertálnych synov nie sú žiadnou zvláštnosťou. Aj ked je to aj tým, že otcovia sa málo kedy starajú o hygienu svojich detí a chlapci niekedy zanedbávajú hygienu. Ale sú tu aj iné príklady, viem napr. o prípadoch ked na základnej škole učiteľky kontrolovali chlapcov v sprchách po telocviku alebo plávaní. Neviem či sa to deje aj dnes. Ale ked som chodil na základnú tak sa to občas stávalo. Alebo tiež som počul že hlavne v niektorých konzervatívnejších krajinách je na nudistických plážach celkom bežné, že mnohé ženy sú iba hore bez, kým muži sú nahí. Ináč ja keď som mal asi jedenásť som bol u tety, maminej staršej sestry na prázdninách v Blave aj so svojou staršou sestrou a teta nás raz zobrala na také kúpalisko pri Dunaji, kde mala byť akože nudistická pláž ale nahí tam boli väčšinou len muži a chlapci, kým väčšina žien a dievčat tam boli iba hore bez. Keď sme tam prišli tak teta jej dve dcéry aj moja sestra sa vyzliekli do spodného dielu plaviek, kým ja som sa musel vyzliecť úplne. To kúpalisko sa tuším volalo Lido alebo tak nejak už si to moc nepamätám.

tyhfle

to bude asi aj tym ze ked je zena uplne naha tak jej vidno pomaly "dovnutra", co sa u muza neda, preto to nie je take intimne..

...

v tych filmoch - je taky zakon, ze vo fimle nesiem byt vidiet pohlavie (akoze medzi nohami), hrudnik byt vidiet moze, ci uz u muzov, alebo zien...viem, je to hlupe, ale je taky zakon...a inak to som nikdy, nepocula, zeby matky umyvali svojich pubertlanych synov...to je uplna blbost a ak daco take dakto robi, tak je uchylny...