prečo je sex stres????

Príspevok v téme: prečo je sex stres????
amara

Ahoj všetci...Som si istá že tento problém nemám len ja, ale mám pocit že v mojom okolí som jediná ktorá to rieši...mám 20 aešte som panna čo ale nieje problém, vlastne ma to teší...Ale neteší ma, že ňou asi budem navždy...Akonáhle chce po mne nejaký chalan niečo viac ako je bozkávanie, pochytí ma totálny stres...Po alkohole som povolnejšia(asi ako každý)ale aj tak nedovolím nikdy nikomu nič. Mám stres z toho že sa mu nebude páčiť moja postava (predsa len nie sme všetky modelky a chybičky krásy sa nájdu), že to bude bolieť, že...proste že sa mu sprotivým a podobné veci..na orál a niečo podobné ani nepomýšlam...som jednoducho plná zábran a nedokážem to prekonať...Poradí niekto??? Je nás viac s podobným problémom???

stevka22

rubi:thanks za radu,v poslednom case som bola dost busy uz som aj zabudla,ze som tu nieco napisala:)))ale vazne vdaka

samko r.

Nerozumiem, to akože sa podceňuješ, alebo niečo podobné? Nebojsa, orál a pod. príde až neskôr, keď sa ja nevie, či to bude ten správny výraz, zabehneš, zaučíš, alebo zvykneš si.Potom to príde samo. Len hľadaj toho pravého.

zuzka22

Ahoj, ked som si citala tvoj problem, tak ako keby som pocuvala sama seba. Presne to iste prezivam ja a tiez mam 20. Tak isto ma nebrzdi to, ze mam 20 a este som s nikym nespala ale aj ked by som mozno mala prilezitost tak sa toho zlaknem alebo co ja viem co. Vzdy to u mna skoncilo tak pri bozkavani a potom dostanem akysi blok. A nechcem aby to vyznelo ako chvala, ale pracujem v modelingovej oblasti, takze chalani by o mna aj zaujem mali ale chyba je asi vo mne. Som rada, ze v tom nie som sama.

Rubi

Teraz akosi nerozumiem najskor sa pytas ci partner bude akceptovat ze budes pannou az do svadby a v dalsom prispevku odmietas byt pannou az do svadby tak co vlastne chces?Ci ty si pannou len zato ze mas zabrany a bojis sa ake to bude a tak?Alebo si niekto omylom vzal tvoj nick?

amara

no na jednej strane súhlasím s rubi ale....podľa mňa by sa dvaja ludia ktorý chcú spolu prežiť celý život (čo sa po svadbe očakáva)mali poznať po všetkých stránkach a teda aj po sexuálnej...Čo ak si niekoho vezmem a potom nám to nebude v sexe klapať???Je to povrchný dôvod na rozchod? Možno pre niekoho ale uznajme že je to biologická potreba a nerada by som sa uchylovala k nevere alebo ju tolerovala....Je to snáď z kresťanskej stránky to správne?Taký je môj názor,nemusíte súhlasiť ale akceptujte :)

Rubi

Ked ta lubi tak vydrzi.Aspon uvidis aka je velka sila jeho lasky,ked ta kvoli tomu necha tak nestal zato,tot moj nazor.